Κρήτη: Αμετακίνητος ο Μητροπολίτης παρά τη μεσολάβηση του δημάρχου

Η Μητρόπολη πήρε την απόφαση να μην διαβαστεί το Ευαγγέλιο στην κηδεία της 17χρονης Νικολέτας, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της οικογένειάς της
Κρήτη, Νικολέτα
1'

Νέο ξέσπασμα έκαναν οι συγγενείς της 17χρονης Νικολέτας από την Κρήτη, που έπεσε στο κενό από τη γέφυρα στο ΒΟΑΚ με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Η Μητρόπολη πήρε την απόφαση να μην διαβαστεί το Ευαγγέλιο στην κηδεία της 17χρονης Νικολέτας, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της οικογένειάς της.

Την ίδια στιγμή, ο Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου δεν αλλάζει στάση στην απόφασή του να μην διαβαστεί το Ευαγγέλιο στην κηδεία της 17χρονης Νικολέτας από την Κρήτη, καθώς το επικρατέστερο σενάριο θέλει την ανήλικη μαθήτρια να αυτοκτόνησε, κάνοντας βουτιά θανάτου από τη γέφυρα, επιστρέφοντας από το σχολείο.

Η στάση του Μητροπολίτη προκάλεσε την αντίδραση της τοπικής κοινωνίας κι έτσι μέλη της απευθύνθηκαν στον δήμαρχο Χερσονήσου, Ζαχαρία Δοξαστάκη, εκφράζοντάς του την ένστασή τους και τονίζοντας ότι το Ευαγγέλιο πρέπει να διαβαστεί. «Η τοπική κοινωνία ήρθε εδώ να μιλήσουμε και να συζητήσουμε για το ότι αυτή η στάση της Μητρόπολης τους βρίσκει αντίθετους και ότι το παιδί πρέπει να διαβαστεί κανονικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή