Επίθεση στην Πάρνηθα: «Δεχόμαστε απειλητικά μηνύματα» καταγγέλλει εθελοντής

Άγνοια για τους λόγους που δέχτηκαν άγρια επίθεση από αγνώστους στην Πάρνηθα, δήλωσε ένας εκ των εθελοντών
Επίθεση στην Πάρνηθα: «Δεχόμαστε απειλητικά μηνύματα» καταγγέλλει εθελοντής
1'

Ο Βασίλης Σφακιανόπουλος, ο άνθρωπος που βοήθησε τους δύο τραυματίες εθελοντές που δέχτηκαν επίθεση από άγνωστους στην Πάρνηθα, την ώρα που καθάριζαν την περιοχή, μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή ‘’Καλημέρα Ελλάδα’’.

Ερωτηθείς για τον λόγο που μπορεί να έγινε η επίθεση ανέφερε ότι «Όλα είναι θεωρίες και όποιοι και να βρίσκονταν εκεί θα είχανε την ίδια μοίρα. Τους ρωτούσανε διάφορα πράγματα προσπαθώντας να βρούνε πατήματα για να τους επιτεθούν όπως τι ομάδα είσαι κτλ.»

Επίσης είπε ότι «λίγες ώρες πριν ήρθε ένα αυτοκίνητο με έναν άνθρωπο κάτι έκανε βιαστικά και έφυγε»

Σχετικά με την διάσωση των δύο εθελοντών ανέφερε «έψαχνα για επιδέσμους και κάτι να τους δέσω και το έκανα με τις σακουλές που όπως είπαν και οι γιατροί ήταν αποτελεσματικό. Προσπάθησα να εφαρμόσω τις γνώσεις που είχα για να τους σώσω.»

Σχετικά με την ομάδα «Save Your Hood» είπε ότι έχει 3 χρόνια ζωής και «επέλεξα να κάνω δράσεις γιατί νομίζω είχε παραγίνει το κακό με τα σκουπίδια και ήθελα να βοηθήσω».

Συνέχισε λέγοντας ότι «η δράση καθαρισμού συνεχίστηκε και μετά την επίθεση. Τα παιδιά γύρισαν από την πρώτη μέρα σπίτι».

Όπως διαβεβαίωσε «Υπάρχουν απειλητικά μηνύματα που στέλνουν υποστηρικτές των ατόμων που έκαναν την επίθεση και μας λένε ότι δεν είχαμε εμείς καμία δουλειά εκεί.»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή