Μάικλ Μόσλεϊ: Η οικογένειά του έφυγε από τη Σύμη

Ψηλά εξακολουθεί να είναι στη βρετανική επικαιρότητα ο θάνατος του παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ
Μάικλ Μόσλεϊ: Η οικογένειά του έφυγε από τη Σύμη
2'

Η οικογένεια του Μάικλ Μόσλεϊ αναχώρησε σήμερα από το νησί της Σύμης δύο ημέρες μετά την ανεύρεση της σορού του.

Η σύζυγος του θύματος, Κλερ και τα τέσσερα παιδιά του, εθεάθησαν σύμφωνα με τη Mirror, να παίρνουν το πλοίο για τη Ρόδο.

Η βρετανική DailyMail παρουσίασε σε γράφημα τη μοιραία διαδρομή που ακολούθησε ο παρουσιαστής Μάικλ Μόσλεϊ, λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο στη Σύμη.

Συγκεκριμένα, η Daily Mail παρουσιάζει τη μοιραία διαδρομή πάνω στα βράχια σε συνθήκες καύσωνα που ακολούθησε ο Μόσλεϊ.

Ο 67χρονος παρουσιαστής βρισκόταν με την παρέα του στην παραλία του Αγίου Νικολάου και γύρω στη 13:30 το μεσημέρι αποφάσισε να γυρίσει στο σπίτι όπου διέμενε στο Γυαλό για να ξεκουραστεί.

Έχοντας μαζί του μια ομπρέλα, ένα μικρό μπουκάλι νερό και ένα καπέλο ξεκίνησε να σκαρφαλώνει μια απότομη πλαγιά από το Πέδι μέχρι την κορυφή του λόφου με θέα την παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Να σημειωθεί πως εξετάζεται το ενδεχόμενο ο παρουσιαστής φεύγοντας από το Πέδι να μπερδεύτηκε και αντί να κινηθεί αριστερά προς τον Γυαλό Σύμης να πήρε τη διαδρομή δεξιά του, που οδηγούσε προς την Αγία Μαρίνα.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον Μόσλεϊ στη μαρίνα του χωριού Πέδι το μεσημέρι της Τετάρτης. Λίγα λεπτά αργότερα, ο 67χρονος φαίνεται να κατεβαίνει μια πλαγιά, που βρίσκεται κοντά σε έναν περιμετρικό φράχτη και στη συνέχεια να χάνεται από την κάμερα.

Ο Μόσλεϊ ανέβηκε την πλαγιά, εντόπισε την παραλία και άρχισε να κατεβαίνει προς τα εκεί.

Λίγο πριν φτάσει πιθανότατα αισθάνθηκε κάποια αδιαθεσία, κάθισε να ξεκουραστεί και ξεψύχησε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή