Αμοργός: Ώρες αγωνίας για την εξαφάνιση του Αμερικανού τουρίστα -Τι λένε οικογένεια και φίλοι του

Τα αμερικανικά μέσα ασχολούνται ακατάπαυστα με το θέμα του πρώην αστυνομικού στην  Αμοργό 

Αμοργός: Ώρες αγωνίας για την εξαφάνιση του Αμερικανού τουρίστα  -Τι λένε οικογένεια και φίλοι του
1'

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του Αμερικανού τουρίστα, ο οποίος αγνοείται από την Τρίτη 11 Ιουνίου στην Αμοργό.

Σύμφωνα με το NBC συνεχίζονται οι έρευνες για τον πρώην αναπληρωτή σερίφη από την Καλιφόρνια που εξαφανίστηκε την Τρίτη. Ο Albert Calibet, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε από το Τμήμα Σερίφη της Κομητείας του Λος Άντζελες το 2018, εξαφανίστηκε στο νησί της Αμοργού, έναν προορισμό που η οικογένειά του είπε ότι είχε επισκεφτεί επανειλημμένα από το 2009.

"Ξέρει αυτό το μονοπάτι, ξέρει αυτό το νησί", είπε ο οικογενειακός φίλος Robin Leon στο NBC News NOW. "Ο δήμαρχος τον ξέρει, κάθε καφενείο τον ξέρει, ο κόσμος ξέρει τον Άλμπερτ σε εκείνο το νησί. Τον αγαπούν."

Η Sandrine Cutwright, κουνιάδα του Calibet, είπε στο NBC News NOW ότι «κάθε λεπτό, κάθε ώρα που περνά γίνεται πιο λυπηρό».

Ο Δήμος Αμοργού με ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε ότι ο 59χρονος Calibet ακολούθησε τη διαδρομή από την περιοχή Ασφοντυλίτη προς το χωριό Κατάπολα. Φορούσε βερμούδα και σκούρο πουκάμισο όταν εξαφανίστηκε, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή