Αρχιμανδρίτης έκλεισε ερωτικό ραντεβού με ιερόδουλη και την κακοποίησε σεξουαλικά

Η 34χρονη πήγε στο νοσοκομείο και αφού της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες προχώρησε σε καταγγελία, με τη δίκη να έχει πάρει αναβολή για τον ερχόμενο Δεκέμβριο

Ιερέας
1'

Μία περίεργη ποινική υπόθεση με πρωταγωνιστή έναν αρχιμανδρίτη, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ερωτικής συνοδού σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στο κέντρο της Αθήνας έχει πάρει τον δρόμο της εκδίκασης.

Ο εν λόγω αρχιμανδρίτης, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το OPEN, ζήτησε τηλεφωνικά τις υπηρεσίες της 34χρονης, αφού πρώτα συμφώνησε για το αντίτιμο, αλλά κατά την ώρα της συνεύρεσης, εκείνος χρησιμοποίησε βία χωρίς τη συναίνεσή της, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σε διάφορα σημεία του σώματός της. Μετά τη συνεύρεση, και με την ιερόδουλη σε κατάσταση σοκ, ο ιερέας τής έδωσε τα χρήματα και αποχώρησε.

Η 34χρονη πήγε στο νοσοκομείο και αφού της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες προχώρησε σε καταγγελία, με τη δίκη να έχει πάρει αναβολή για τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Από την πλευρά του ο αρχιμανδρίτης υποστηρίζει πώς όλα ήταν συμφωνημένα και ότι δεν άσκησε καμία βία χωρίς της συναίνεση της ιερόδουλης.

Πάντως, η 34χρονη αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι: «Αφού μιλήσαμε πρώτα και με ρώταγε για τη ζωή μου, στη συνέχεια ξεκινήσαμε τη συνεύρεση και εκεί αρχίζει ο πραγματικός εφιάλτης, τις συνέπειες του οποίου πληρώνω έως και σήμερα».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή