Λιάγκας για γνωστό ποινικολόγο: «Έπαθα σοκ, ανατρίχιασα και δεν το πίστευα»

Όλα όσα ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας για την υπόθεση του γνωστού ποινικολόγου ο οποίος βρίσκεται ενώπιον της ανακρίτριας

Λιάγκας για γνωστό ποινικολόγο: «Έπαθα σοκ, ανατρίχιασα και δεν το πίστευα»
Eurokinissi
1'

«Έπαθα σοκ, ανατρίχιασα και δεν το πίστευα», ήταν η τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα αναφορικά με την υπόθεση του γνωστού ποινικολόγου, ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και με τις πρώτες πληροφορίες να τον θέλουν να παραδεχθεί την πράξη του, καθώς βρίσκεται ήδη ενώπιον της ανακρίτριας.

Ο Γιώργος Λιάγκας ενημερώθηκε από την Άρια Καλύβα νωρίς το πρωί της Κυριακής 16 Ιουνίου για το συμβάν με «πρωταγωνιστή» τον γνωστό ποινικολόγο και σύμφωνα με τον ίδιο, έπαθε σοκ.

Χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Πάμε στα σημαντικά και καμιά φορά λες πώς θα γεμίσει η επικαιρότητα και η ζωή σε διαψεύδει και δίνει τέτοιες ειδήσεις που είναι σοκαριστικές, ειδικά όταν πρωταγωνιστής είναι ένας άνθρωπος που τον γνωρίζεις δημοσιογραφικά. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο έχω βρεθεί και εκτός τηλεόρασης, δεν έχω κάνει παρέα, έχουμε κάτσει, έχουμε μιλήσει για διάφορες υποθέσεις, τον έχω πάρει πάρα πολλές τηλέφωνο. Είναι ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα της δικηγορίας και τα τελευταία χρόνια ήρθε στο προσκήνιο και ανέλαβε πολύ σημαντικές υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας και κακοποίησης.

Ξαφνικά με παίρνει χθες τα ξημερώματα η Άρια και λέω ότι κακό έγινε… Και μου είπε ότι έγινε αυτό και αυτό και δε θα το πιστεύω. Αυτός ο άνθρωπος έκανε αυτό το πράγμα. Έπαθα σοκ, ανατρίχιασα και δεν το πίστευα».

Ο Γιώργος Λιάγκας επεσήμανε ότι δε μπορούν να πουν στην τηλεόραση το όνομα του συγκεκριμένου ανθρώπου, αλλά ούτε να δείξουν την εικόνα του καθώς αυτό επιτάσσει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή