Λεωφόρος Ποσειδώνος: Φωτιά και εκρήξεις σε αυτοκίνητο

Το προσωπικό του Release Athens Festival επενέβη και απεγκλώβισε οδηγό που το αυτοκίνητό του έπιασε φωτιά στη Λεωφόρο Ποσειδώνος

Λεωφόρος Ποσειδώνος: Φωτιά και εκρήξεις σε αυτοκίνητο
1'

Το βράδυ του Σαββάτου 15 Ιουνίου, η μηχανή ενός ΙΧ αυτοκινήτου έπιασε φωτιά -για αδιευκρίνιστους λόγους- ενώ κινούνταν πλησίον της Λεωφ. Ποσειδώνος (κάτω από τη γέφυρα της Εσπλανάδα) με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει άμεσα ο ηλικιωμένος οδηγός του.

Τυχερός στην... ατυχία του, καθώς επενέβη άμεσα το προσωπικό του Release Athens, του μουσικού φεστιβάλ (που εκείνη τη στιγμή ήταν σε εξέλιξη στην Πλατεία Νερού το show του Parov Stelar), και σε συνεργασία με την Minotavros Security, απεγκλώβισαν ταχύτητα τον οδηγό, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.

Όπως φαίνεται στην εικόνα και το βίντεο, η φωτιά αλλά και οι εκρήξεις ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνες, ωστόσο το προσωπικό προστάτευσε παράλληλα τα υπόλοιπα διερχόμενα οχήματα μέχρι να καταφθάσουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, λίγο μετά τις 22:20.

Το φεστιβάλ συνεχίζεται με την 4η μέρα του, την Πέμπτη 20 Ιουνίου, με τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις των Pulp, The Smile, Ride και Tramhaus.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή