Θεσσαλονίκη: Κίνδυνος απάτης με δήθεν δωρεάν κάρτα μετακίνησης ΟΑΣΘ

Η επίσημη ανακοίνωση του ΟΑΣΘ για την απάτη

Θεσσαλονίκη: Κίνδυνος απάτης με δήθεν δωρεάν κάρτα μετακίνησης ΟΑΣΘ
Eurokinissi
1'

Μία παραπλανητική ανάρτηση κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ώρες, που αφορά σε απάτη των ΜΜΜ στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, στην ανάρτηση αναφέρεται η προσφορά δήθεν καρτών αστικών συγκοινωνιών του ΟΑΣΘ. Σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι “πρόκειται για παραπλανητική ανάρτηση με την οποία επιδιώκεται παράνομη καταβολή ποσού από ανθρώπους που θα παραπλανηθούν. Ο ΟΑΣΘ εφιστά την προσοχή των πολιτών, καθώς δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την συγκεκριμένη ανάρτηση“.

Η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ για την απάτη

«Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αγγελία- απάτη για προσφορά δήθεν δωρεάν καρτών αστικών συγκοινωνιών του ΟΑΣΘ. Πρόκειται για παραπλανητική ανάρτηση με την οποία επιδιώκεται παράνομη καταβολή ποσού από ανθρώπους που θα παραπλανηθούν.

Ο ΟΑΣΘ εφιστά την προσοχή των πολιτών, καθώς δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την συγκεκριμένη ανάρτηση. Ο ΟΑΣΘ προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να σταματήσει η διαφήμιση- απάτη και να εντοπιστούν οι δράστες».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
12:18ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Δήλεσι