Απόστολος Λύτρας: Δεύτερο βράδυ στον Κορυδαλλό - Ζήτησε να έχει πρόσβαση στη βιβλιοθήκη

Απόστολος Λύτρας ζήτησε να έχει πρόσβαση και στη βιβλιοθήκη των φυλακών ώστε να περνάει ο χρόνος του

Απόστολος Λύτρας: Δεύτερο βράδυ στον Κορυδαλλό - Ζήτησε να έχει πρόσβαση στη βιβλιοθήκη
1'

Το δεύτερο βράδυ του στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού πέρασε ο Απόστολος Λύτρας. Ο ποινικολόγος κρατείται έπειτα από ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε η 18η ανακρίτρια καθώς θεωρήθηκε ύποπτος φυγής και επειδή παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί για την υπόθεση του ξυλοδαρμού της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι στις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκε χθες η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μαζί με τις δύο κόρες του, στο πλαίσιο του επισκεπτηρίου για τον ποινικολόγο. Οι δύο γυναίκες είχαν μαζί τους μία μαύρη βαλίτσα με ρούχα, προσωπικά αντικείμενα του ποινικολόγου και βιβλία.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο Απόστολος Λύτρας ζήτησε να έχει πρόσβαση και στη βιβλιοθήκη των φυλακών ώστε να περνάει ο χρόνος του. Ο δικηγόρος αναμένεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης μέσα στις επόμενες ημέρες, όχι στην Ανακρίτρια, αλλά στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών. Πάντως, για μία τέτοια κίνηση πρέπει να περάσουν δέκα μέρες από την προφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα για την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
12:18ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Δήλεσι