Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς στο Καραβοστάσι Μονεμβασιάς
Αυξήθηκαν περαιτέρω οι Πυροσβεστικές δυνάμεις - Ρίψεις νερού από αέρος επιχειρούν 8 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο
Βελτιωμένη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας 23 Ιουνίου στη Μονεμβασιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Καραβοστάσι, όπως αναφέρει το laconiatv.gr.
Λίγο πριν τις 16:30 το 112 ειδοποίησε τους κατοίκους με νέο μήνυμα, καλώντας όσους βρίσκονται στους οικισμούς Καραβοστάσι και Πλύτρα να εκκενώσουν προς Παπαδιάνικα.
Στο σημείο επιχειρούν 72 πυροσβέστες με 21 οχήματα, 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων καθώς και 8 αεροσκάφη με 1 ελικόπτερο.
Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Πυροσβεστική στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι έως και 5 μποφόρ.


Σημειώνεται πως λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας είχε ηχήσει το 112 προειδοποιώντας τους κατοίκους να «παραμείνουν σε ετοιμότητα».