Πέτρος Κουσουλός: Να ξηλωθεί όλη η Ιατροδικαστική Υπηρεσίας Πάτρας - Να ερευνηθούν οι θάνατοι βρεφών
Ο δημοσιογράφος του OPEN, Πέτρος Κουσουλός, καταφέρθηκε κατά της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πάτρας
Η Ειρήνη Μουρτζούκου ομολόγησε τις δολοφονίες βρεφών και «πάγωσε» το πανελλήνιο. Ο δημοσιογράφος του OPEN TV, Πέτρος Κουσουλός, που έχει ασχοληθεί με την υπόθεση της 25χρονης από την πρώτη στιγμή, ανέφερε: «Πίστευα ότι μέσα σε 48 ώρες από τη στιγμή της σύλληψής της η Ειρήνη Μουρτζούκου θα τα είχε παραδεχθεί όλα».
Μάλιστα, ο Πέτρος Κουσουλός καταφέρθηκε κατά της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πάτρας: «Εδώ πέρα μιλάμε για μια κυνική ομολογία. Μιλάμε για μία γυναίκα, η οποία με πολύ κυνικό τρόπο ομολόγησε βρεφοκτονίες. Αυτές οι βρεφοκτονίες δεν είχαν γίνει αντιληπτές από τους ιατροδικαστές.
Εδώ πέρα πρέπει να ξεκινήσει η έρευνα: Πρέπει να υπάρξει εισαγγελική έρευνα και να ξηλωθεί από την αρχή μέχρι το τέλος η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας «αυτό το αίσχος που συμβαίνει εδώ και χρόνια σε αυτή την ιατροδικαστική υπηρεσία πρέπει να τελειώνει.
Επίσης θα πρέπει να διερευνηθούν όλες οι περιπτώσεις θανάτων βρεφών που έχουν γίνει τουλάχιστον τα τελευταία πέντε χρόνια και έχουν αποδοθεί σε παθολογικά αίτια. Είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε τεράστιο πρόβλημα».