Τέμπη – Πατέρας μοναδικού επιζώντα πρώτου βαγονιού: «Ο Γεράσιμος δίνει μάχη με φρικτούς πόνους»
«Εύχομαι να γίνει μια δίκαια δίκη και να αποδοθούν οι ευθύνες που πρέπει, χωρίς να γλιτώσει κανένας», είπε ο πατέρας του Γεράσιμου
Ο πατέρας του Γεράσιμου, μοναδικού επιζώντα του πρώτου βαγονιού του τρένου στα Τέμπη
Συγκλονίζει ο Διονύσης Γεωργιάδης, πατέρας του Γεράσιμου, μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας, σε δηλώσεις του, ενώ συνεχίζεται εν μέσω έντασης η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.
«Ο Γεράσιμος δίνει τεράστια μάχη με φρικτούς πόνους»
Μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από την αίθουσα ΓΑΙΟΠΟΛΙΣ στη Λάρισα, ο κ. Γεωργιάδης, σημείωσε: «Χαίρομαι πολύ που άρχισε η δίκη. Περίμενα, 3 χρόνια περιμέναμε όλη η οικογένεια αυτή τη μέρα, όπως και όλες οι οικογένειες, για να δικαιωθούν αυτοί οι 57 που τόσο βίαια έφυγαν, αλλά όχι μόνο αυτοί που ταξίδεψαν στον ουρανό».
Ο ίδιος στη συνέχεια πρόσθεσε λέγοντας: «Και ο Γεράσιμος που 2 χιλιόμετρα από εδώ, μέρα-μέρα, δίνει τεράστια μάχη, με πόνους, με φρικτούς, με τα πάντα, με ένα παιδί που ζει στο σκοτάδι, τελείως άδικα, και με τα άλλα τα παιδιά όμως που μπαίνουν-βγαίνουν στα χειρουργεία μέρα-μέρα και κανένας δεν μιλάει γι’ αυτά, και στα ψυχιατρεία και παντού. Εύχομαι να γίνει μια δίκαια δίκη και να αποδοθούν οι ευθύνες που πρέπει, χωρίς να γλιτώσει κανένας».