ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν «Πάγκαλος» και «Μπερλουσκόνι» για ληστεία σε τράπεζα

Συνελήφθησαν «Πάγκαλος» και «Μπερλουσκόνι» για ληστεία σε τράπεζα

Οι δύο ληστές με καλάσνικοφ το μεσημέρι της Τρίτη χτύπησαν στην Αγροτική τράπεζα στην Κύμη και άρπαξαν το ποσό των 121.500 ευρώ.

Συνελήφθησαν χθες τα ξημερώματα, στην Κύμη, οι δύο ένοπλοι, που λήστεψαν την Τρίτη το υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας.

Πρόκειται για δύο Έλληνες 42 και 45 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από ευρεία αστυνομική.

Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τρία κλεμμένα οχήματα, τα όπλα που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά τη διάπραξη της ληστείας, καθώς και όλα τα χρήματα που άρπαξαν από την τράπεζα, που ανέρχονται στις 121.500 ευρώ.

Για να καλύψουν τα πρόσωπα τους είχαν αγοράσει δύο μάσκες, μία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και μία του Θεόδωρου Πάγκαλου, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία που έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

13062012katasxethentaB

Η περιπετειώδης ληστεία έγινε το μεσημέρι της Τρίτης, περίπου στις 14:40. Οι δύο δράστες εισήλθαν στην τράπεζα και με την απειλή των όπλων ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και αφαίρεσαν χρήματα από το ATM και το χρηματοκιβώτιο του υποκαταστήματος.

Στη συνέχεια σταμάτησαν διερχόμενο όχημα και αφού αποβίβασαν με τη βία τον οδηγό και τη σύζυγό του, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.