ΕΛΛΑΔΑ

Ο Έρμης στο Λέοντα και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Ο Έρμης στο Λέοντα και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Είναι ένα μεγάλο διάστημα που θα επηρεάσει θετικά τους Κριούς, Λιοντάρια, Τοξότες, Δίδυμους, Ζυγούς. Επειδή όμως ο Ερμής στον Λέοντα δεν θεωρείται σε καλή θέση, χρειάζεται να μην είσαστε υπερβολικοί και εγωκεντρικοί.

Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι κινδυνεύετε από δογματισμό και εμμονές. Οι Υδροχόοι παρόλο που δεν θα μπορείτε εύκολα να δεχτείτε τις απόψεις των άλλων θα αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να συμβιβαστείτε.

Ο Ερμής στον Λέοντα έχει εγωισμό παρά τις καλές του προθέσεις. Όσοι τον έχετε στο χάρτη σας, μερικές φορές κλείνεστε στον εαυτό σας γιατί οχυρώνεστε στις απόψεις σας επιμένοντας ότι, ενώ είσαστε συνεπείς και δίκαιοι, οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν τις καλές σας προθέσεις.

Πάντως είναι γενικά μια δημιουργική περίοδος για όλους, οπότε χρειάζεται να ξεκινήσετε κάτι που σας αρέσει και θα έχετε τις δυνάμεις να το στηρίξετε. Κυρίως αν σχετίζεται με καλλιτεχνία και εκφραστικότητα.

Επειδή ο Ερμής συνδέεται με την επικοινωνία αυτή την περίοδο θα υπάρχει τάση είτε για υποκειμενικότητα είτε για μη επίγνωση της πραγματικότητας.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει ο Ερμής το κάθε ζώδιο, σε αυτό το διάστημα που θα παραμείνει στο ζώδιο του Λέοντα.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr