ΕΛΛΑΔΑ

Φορτηγατζής έκανε τον τυφλό κι έπαιρνε παχυλό επίδομα

Φορτηγατζής έκανε τον τυφλό  κι έπαιρνε παχυλό επίδομα

Το θράσος του είχε ξεπεράσει κάθε όριο!

Ένας 56χρονος γεωργός από την Αργολίδα, έπαιρνε από το 2007 επίδομα τυφλότητας περίπου 1.160 ευρώ το μήνα, ενώ δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα όρασης!

Είχε καταφέρει μάλιστα δίνοντας, όπως όλα δείχνουν, την ανάλογη μίζα σε γιατρό ή σε υπάλληλο του ΟΓΑ, να φαίνεται ότι έχει εκατό τοις εκατό αναπηρία από το 2007 και 67 τοις εκατό από το 2004, ενώ ταυτόχρονα παρόλο που υποτίθεται είναι "τυφλός", οδηγάει φορτηγό αλλά και μοτοσικλέτα!

Οι άνδρες της οικονομικής αστυνομίας τον συνέλαβαν χθες το πρωί, αξιοποιώντας ανώνυμη καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, ένας γεωργός που έχει πάγκο στη λαϊκή αγορά του Περιστερίου, παριστάνει τον τυφλό φορώντας μάλιστα συνήθως μαύρα γυαλιά για να γίνει πιο πειστικός !

Ο 56χρονος γεωργός, ο οποίος μετά την σύλληψη βρήκε το φως του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή την Πέμπτη, αφού καταχράστηκε από τον ΟΓΑ πάνω από 70.000 ευρώ. Οι αστυνομικοί ψάχνουν τώρα και για άλλες παρόμοιες περιπτώσεις με "μαϊμού" επιδόματα στον ΟΓΑ, αφού υπάρχουν ενδείξεις, ότι υπάρχει κύκλωμα που τα χορηγεί με το αζημίωτο βέβαια...