ΕΛΛΑΔΑ

Ανθρωποκυνηγητό στην Κηφισιά

Ανθρωποκυνηγητό στην Κηφισιά

Σκηνές Φαρ Ουέστ στην Κηφισιά!

Φωτορεπορτάζ: Γιώργος Διαμαντάκης

17:45 Συνέλαβαν και τον δεύτερο ληστή, ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι τραυματισμένος. Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δεύτερου δράση οι άνδρες των ΕΚΑΜ έψαχναν το ένα σπίτι μετά το άλλο στις οδούς Αρεταίου, Χειμμάρας και Ιθάκης. Μάλιστα, συμμετείχαν ελικόπτερα της Αστυνομίας, σκυλιά και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

Γύρω, στις 16:00 συνελήφθη ο ένας από τους δράστες, έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και δραστών στη συμβολή των οδών Χειμάρρας και Θεοτοκοπούλου. Πρόκειται για έναν 25χρονο Αλβανό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το μαχαίρι με το οποίο απείλησε την οικογένεια του προπονητή.

Εφιαλτικές στιγμές για την οικογένεια Δώνη

Ήταν λίγα λεπτά μετά τις 13:00 όταν η οικογένεια του προπονητή, Γιώργου Δώνη θα βίωνε έναν αληθινό εφιάλτη! Δύο ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του γνωστού προπονητή, στην οδό Ζίτσης 3, στην Κηφισιά! Οι δράστες κράτησαν μέλη της οικογένειάς του (τον πεθερό του, την πεθερά του, έναν γιο και το 1,5 έτους μωρό του) κλειδωμένα σε ένα δωμάτιο. Ωστόσο, τυχεροί, μέσα στην ατυχία τους, φαίνεται πως στάθηκαν ο ίδιος ο κ. Δώνης και η σύζυγός του, οι οποίοι απουσίαζαν την ώρα της ληστείας από το σπίτι.

Καταδίωξη με πυροβολισμούς και τραυματίες

Όταν η Αστυνομία έσπευσε στο διαμέρισμα, οι ληστές άρχισαν να πυροβολούν τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να τραυματιστεί στο πόδι. Οι αστυνομικοί απάντησαν με πυρά, τραυματίζοντας σύμφωνα με πληροφορίες, έναν από τους ληστές.

Στη συνέχεια, οι ληστές για να διαφύγουν κράτησαν ως όμηρο τον πεθερό του κ. Δώνη.

Διαβάστε επίσης: Ληστεία με τραυματία αστυνομικό στην Κηφισιά

Ληστές στο σπίτι του προπονητή Γ. Δώνη