Ναταλία Δραγούμη: Δώρο αξίας 700 ευρώ με έξοδα του ΑΠΘ

NEWSBOMB

Ναταλία Δραγούμη: Δώρο αξίας 700 ευρώ με έξοδα του ΑΠΘ

Ένα σκάνδαλο ολκής για τη δύσκολη οικονομική περίοδο που ζούμε έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη με πρωταγωνιστές τον Αντιπρύτανη του ΑΠΘ και την ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", ο αντιπρύτανης Ιωάννης Παντής πρόσφερε ένα πανάκριβο δωράκι iPhone αξίας 699 ευρώ στην γνωστή ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη, αλλά το χρέωσε στα... λειτουργικά έξοδα του ιδρύματος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχει τιμολόγιο με ημερομηνία 27 Μαρτίου 2012 από το κατάστημα Λογότυπος προς την Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του ΑΠΘ (πρόεδρος της οποίας είναι ο κ. Μυλόπουλος για τον οποίο επενέβη εισαγγελέας για το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη), σύμφωνα με το οποίο αγοράστηκε το πανάκριβο iPhone 4S με 16GB μνήμη αξίας 699 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) και χρεώθηκε στο ΑΠΘ, και συγκεκριμένα στις λειτουργικές δαπάνες του.

Στις παρατηρήσεις του τιμολογίου αναγράφεται ευθαρσώς ότι το εν λόγω high tech gadget δεν θα παραλάβει για τις ανάγκες του κάποιος καθηγητής ή μεταπτυχιακός φοιτητής αλλά η κυρία Ναταλία Δραγούμη στην οικία της!

"Είχα πάει στη Θεσσαλονίκη με την παράσταση "το μήλο'' και κάναμε μια συζήτηση με τη διεύθυνση του ΑΠΘ για κάποια μελλοντική συνεργασία μας αφού εγώ διδάσκω υποκριτική στην Αθήνα.

Τους είχα καλέσει στην παράσταση και μου έκαναν ένα δώρο... σαν να μου έκαναν δώρο λουλούδια ας πούμε.

Το θεώρησα πολύ σημαντικό.

Γνώρισα τον κ. Παντή που είναι πρόεδρος της Σχολής Κινηματογράφου.

Μια αρχική συζήτηση κάναμε...

Και μόνο που με σκέφτηκαν, το θεωρώ πολύ τιμητικό όπως εξάλλου και το δώρο που μου έκαναν" σχολίασε σχετικά η Ναταλία Δραγούμη.

Ναταλία Δραγούμη: Δώρο αξίας 700 ευρώ με έξοδα του ΑΠΘ
01
Ναταλία Δραγούμη: Δώρο αξίας 700 ευρώ με έξοδα του ΑΠΘ
Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved