ΕΛΛΑΔΑ

Τι λέει ο σύντροφος της Παπαχρήστου για τον αποκλεισμό της

Τι λέει ο σύντροφος της Παπαχρήστου για τον αποκλεισμό της

Πικραμένος, αλλά έτοιμος να απαντήσει επί του θέματος, εμφανίζεται και ο σύντροφος της Βούλας Παπαχρήστου, Λευτέρης Χαχαμίδης.

Ο πρωταθλητής του Kick Boxing, με δήλωσή του στο Facebook, ανέφερε ότι θα τοποθετηθεί επισήμως για τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου στο επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα, στo Facebook έγραψε το παρακάτω κείμενο: «molis epestrepsa apo londino, polloi gnwrizete ton logo, aurio prwta o theos tha topothetithw sto thema. lypame para poly gia oti exei ginei, aurio tha pw thn gnwmh mou.eyxaristw ola ta paidia pou stirizoun pragmatika tous ellhnes athlites kai lypame giautous pou theloun na tous fane».

Ο Λευτέρης Χαχαμίδης βρισκόταν στο Λονδίνο, για να παρακολουθήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες και να στηρίξει τη σύντροφό του και αθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου, με την οποία αναμένεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Δεκέμβριο.

Στην ιστοσελίδα του στο Facebook τα μηνύματα που έχει δεχτεί για τη Βούλα είναι εκατοντάδες και τάσσονται υπέρ της συμμετοχής της στους Αγώνες.