ΕΛΛΑΔΑ

Το Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ στην «πρώτη γραμμή» της νεανικής επιχειρηματικότητας

Το Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ στην «πρώτη γραμμή» της νεανικής επιχειρηματικότητας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο βιβλιοπωλείο Ιανός η παρουσίαση βιβλίου του καθηγητή του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ Νίκου Πέντσα «Αναδόμηση Επιχειρησιακών Κατευθύνσεων... ένας οδηγός για managers», αλλά και η ημερίδα – ανοιχτή συζήτηση που ακολούθησε, και αφορούσε στην νεανική επιχειρηματικότητα σε καιρούς αβεβαιότητας και κρίσης, που διοργάνωσε το Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ.

Πλήθος κόσμου γέμισε την αίθουσα εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, όχι μόνο για να παρακολουθήσει την εκδήλωση, αλλά και να συμμετάσχει δημιουργικά εκφράζοντας ανησυχίες και προβληματισμούς σε ένα από τα πιο καυτά ζητήματα της εποχής.

Τις απόψεις τους για την νεανική επιχειρηματικότητα, εκτός των άλλων, ανέπτυξαν, η Βουλευτής Β΄ Αθήνας Κατερίνα Παπακώστα, ο Βουλευτής Β' Αθήνας Βασίλης Καπερνάρος, ο Ιωάννης Σεβδαλής Δ/ντης Πωλήσεων Εσωτερικού Intracom Defence, ο Dr. Αθανάσιος Ε. Δρούγος, Στρατιωτικός Αναλυτής Διεθνολόγος, ο συγγραφέας Νικόλας Ι. Πέντσας Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Κυβερνητικός Αντιπρόσωπος του ΥΠΕΘΑ σε Διεθνείς Οργανισμούς, καθηγητής του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ, η κυρία Βίκυ Καββαδά Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ, ενώ ο γνωστός δημοσιογράφος Αλέξανδρος Λαχανάς, Αρχισυντάκτης του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων της ΝΕΤ και καθηγητής του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ, είχε διπλό ρόλο καθώς είχε αναλάβει τον συντονισμό της ημερίδας.

Με την συγκεκριμένη εκδήλωση, για ακόμη μία φορά το Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ απέδειξε πως είναι ένας οργανισμός που αφουγκράζεται την κοινωνία, και στηρίζει προσπάθειες που σκοπό έχουν να δώσουν νέα ώθηση και ευρηματικές ιδέες, μέσα από τις οποίες θα ξεπεράσουμε τον κοινωνικοοικονομικό σκόπελο.