ΕΛΛΑΔΑ

Νατάσσα Μποφιλίου: Δεν «μάσησε» από τις απειλές της Χρυσής Αυγής!

Νατάσσα Μποφιλίου: Δεν «μάσησε» από τις απειλές της Χρυσής Αυγής!

Ομαλά εξελίχθηκε η συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου στον Αυλώνα παρά τις άγριες απειλές της Χρυσής Αυγής....

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του spirospero, φερόμενα μέλη της Χρυσής Αυγής από χθες το πρωί είχαν γεμίσει όλη την περιοχή με ανακοινώσεις που ανέφεραν ότι δεν είναι επιθυμητή στα μέρη τους και θα έπρεπε νααποχωρήσει.

«Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Ότι είχα να πω γι αυτό το θέμα που έχει δημιουργηθεί το έχω πει. Θεωρώ εξ' αρχής ότι ήμουν ξεκάθαρη. Λοιπόν θα γίνω ακόμη πιο ξεκάθαρη: Αυτό που είχα γράψει στο twitter μου δεν αναφερόταν στον βιολογικό θάνατο, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι που με κατηγορούν. Είμαι ωστόσο ελεύθερος άνθρωπος και με βάση αυτό μπορώ να εκφράζομαι», δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια λίγο πριν τη συναυλία της στον Αυλώνα.

Γύρω στις 20.00 κατέφθασε ισχυρή αστυνομική δύναμη στην περιοχή του Αυλώνα εν όψει της συναυλίας. Μια κλούβα με αστυνομικούς, ένα τζιπ και 6-7 μοτοσυκλέτες της ΕΛ.ΑΣ. Περίπου 30 αστυνομικοί βρέθηκαν κοντά στο μουσείο Ζυγομάλα, όπου και έλαβε χώρα η εκδήλωση.

Η Νατάσσα Μποφίλιου έφτασε στον Αυλώνα γύρω στις 20.45 με το προσωπικό της αυτοκίνητο. Δεν οδηγούσε η ίδια άλλα κάποιος που τη συνόδευε. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, την αστυνομία την είχε ειδοποιήσει από χθες το βράδυ ο Δήμος της περιοχής προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια με μέλη της Χρυσής Αυγής.

Ευτυχώς όλα εξελίχθηκαν ομαλά...