ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζουν να εμπαίζουν τον Γέροντα Παΐσιο στο Facebook

Συνεχίζουν να εμπαίζουν τον Γέροντα Παΐσιο στο Facebook

Καταδικάζουμε την προκλητική συμπεριφορά των εμπνευστών της σελίδας και κάνουμε όλοι αναφορά προκειμένου να διαγραφεί

Οργή προκαλεί μια σελίδα που δημιούργησαν επιτήδειοι στο Facebook και εμπαίζουν τον Γέροντα Παΐσιο, μια από τις πιο φωτισμένες αγίες μορφές της Εκκλησίας μας, των τελευταίων δεκαετιών.

Οι εμπνευστές της σελίδας «ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ / ELDER PASTITSIOS» δεν διστάζουν, με άλλοθι το «χιούμορ», να προκαλούν σε καθημερινή βάση την Ορθοδοξία με άθλια posts.

Εμετικό είναι και το avatar, η κεντρική εικόνα που έχουν δημιουργήσει για την σελίδα τους, όπου έχουν κάνει photoshop μια φωτογραφία του Γέροντα!

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η εν λόγω σελίδα μετρά ήδη 5.599 μέλη.

Ωστόσο δεν είναι ποτέ δυνατόν κάποιοι που αποτελούν την ισχνή μειοψηφία να προκαλούν το θρησκευτικό αίσθημα του 95% του ελληνικού λαού!

Ακόμη κι αν κάποιος βλέπει με επιφύλαξη το βίο του Γέροντα Παϊσίου, δεν δικαιούται να παίζει με την πίστη του κάθε Χριστιανού, που στην ώρα της κρίσης που διανύουμε, στρέφεται στην Εκκλησία για να πάρει κουράγιο και δύναμη.

Οι διαχειριστές της σελίδας μάλιστα αν και από το πρωί που δημοσιεύσαμε την είδηση έχουν λάβει εκατοντάδες οργισμένα μηνύματα και σχόλια από χρήστες του διαδικτύου, συνεχίζουν να προκαλούν, όπως μπορείτε να δείτε:

dffdfdfdfdfdf56565656

Για το λόγο αυτό καλούμε τους αναγνώστες του newsbomb.gr να κάνουν αναφορά στην εν λόγω προκλητική σελίδα ώστε να διαγραφεί μια για πάντα από το Facebook.

Το link της σελίδας είναι:

https://www.facebook.com/gerontas.pastitsios?ref=stream.

Για να κάντε "Report" (αναφορά στην σελίδα):

1) Επιλέξτε δεξιά από το "Message" την επιλογή "Report Page"

erport4

2) Στην συνέχεια κλικάρετε την επιλογή "Hate Speech" και επιλέξτε την επιλογή "Τargets a religious group"

Capture6

3) Tέλος κλικάρετε την επιλογή Report to Facebook και επιλέξτε "continue"

Capture7

Ρoή Ειδήσεων