ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο: Αεροψεκασμοί (;) στην Πέλλα!

Βίντεο: Αεροψεκασμοί (;) στην Πέλλα!

Το παρακάτω βίντεο αποτελεί ένα προϊόν της έντονης παρατηρητικότητας του πρώην Νομαρχιακού συμβούλου Πέλλας Χρήστου Τσιρανίδη.

Ο κ. Τσιρανίδη δήλωσε στο pella-news.blogspot.gr: «Ασχολούμαι με τους αεροψεκασμούς, εδώ και ένα χρόνο και έχω στην συλλογή μου πληθώρα βιντεοσκοπήσεων με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Όταν πρωτοάκουσα για τους αεροψεκασμούς, η αντίδραση μου ήταν κοροιδευτική.

Ωστόσο, όταν άρχισα να δίνω βάση στην θεωρία αυτή και να παρατηρώ τον ουρανό, διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε λογική σ΄αυτό που αντίκρυζα στον ουρανό, καθ΄ότι είμαι και τεχνικός αερίων καυσίμων" και γνωρίζοντας από καυσαέρια, διαπίστωσα ότι αυτές οι ουρές που αφήνουν τα αεροπλάνα στον ουρανό δεν είναι τα καυσαέρια.

Μετά από αυτό το γεγονός, άρχισα να ασχολούμαι πιο εντατικά κάνοντας έρευνες και βλέποντας ενημερωτικά ντοκιμαντέρ, εξαιρετικά τεκμηριωμένα από πολύ καλούς επιστήμονες της Αμερικής.

Ύστερα από αυτήν την ενασχόληση, καταλήγουμε στα εξής.

1ον. Εντολές για τους αεροψεκασμούς δίνονται από τον ΟΗΕ (μέσα από το πρόγραμμα ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ)

2ον. Τα αεροπλάνα που ψεκάζουν είναι ΝΑΤΟικά και ψεκάζουν κυρίως στις χώρες του ΝΑΤΟ

και 3ον. Το ψεκαστικό υγρό αποτελείται κυρίως από μέταλλα, όπως Αλουμίνιο, Βάριο, Στρόντιο και άλλα.

Οπότε, απ΄ ότι συμπεραίνεται από τα προαναφερόμενα, δεν είναι τόσο αθώοι οι αεροψεκασμοί και θα πρέπει όλοι οι πολίτες να αρχίσουν να ασχολούνται με αυτό το θέμα, ώστε να πληθαίνουν οι φωνές διαμαρτυρίας και ν΄αναγκάσουμε αυτούς που ψεκάζουν, να σταματήσουν επιτέλους να μας ψεκάζουν.

Το βίντεο που τράβηξα και σας παραχώρησα, είναι το πρώτο όπου φαίνεται ότι αεροπλάνο που ψεκάζει σταματάει για λίγα δευτερόλεπτα τον ψεκασμό και συνεχίζει και πάλι. Σημειωτέον ότι έχω στην κατοχή μου περίπου εκατο (100) βίντεο και το συγκεκριμένο είναι το μοναδικό που διακόπτεται ο ψεκασμός και γι΄ αυτό δημοσιεύεται."

Δείτε το βίντεο: