ΕΛΛΑΔΑ

Ο Λουκάνικος δεν ξανακατεβαίνει στις πορείες

Ο Λουκάνικος δεν ξανακατεβαίνει στις πορείες

Έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό TIME και τον αποκάλεσαν «επαναστάτη», έγινε βίντεο στο BBC για τα επεισόδια του 2011 με τίτλο: «Ο σκύλος της πρώτης γραμμής στην Ελλάδα».

Πρωτοστατούσε στις πορείες του 2011 αλλά και των προηγούμενων ετών, στο κέντρο της Αθήνας!

Μα φυσικά δεν είναι άλλος, από τον γνωστό πια, τετράποδο φίλο των διαδηλωτών, που κυκλοφορούσε στα στέκια τους, στο κέντρο της Αθήνας, «Λουκάνικο» ή Θεόδωρο, όπως τον αποκαλούσαν.

Συνήθιζε να τριγυρνάει στη πλατεία Συντάγματος, στα Εξάρχεια και γύρω από το κέντρο της Αθήνας, όπου πολλοί κάτοικοι της περιοχής τον τάιζαν.

Βρισκόταν πάντα με το μέρος των διαδηλωτών και γάβγιζε κάθε φορά που οι αστυνομικοί των ΜΑΤ έριχναν δακρυγόνα και πραγματοποιούσαν επιθέσεις κατά των πολιτών.

Τον τελευταίο χρόνο, όμως, ο αγαπημένος σκύλος των διαδηλωτών λείπει από τα γνώριμα στέκια του. Πολλοί τον μπέρδεψαν με έναν σκύλο που του μοιάζει. Όμως, δεν ήταν εκείνος.

Ο λόγος είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκε επιτέλους το σπίτι του και δεν θα εμφανιστεί ξανά σε πορείες και διαδηλώσεις.

Πλέον, εμβολιάζεται, όποτε χρειαστεί, παρακολουθείται από κτηνιάτρους και έχει την αγάπη των ανθρώπων που τον φροντίζουν!​​