ΕΛΛΑΔΑ

Mediterranean College: Σπουδές Υψηλών Προδιαγραφών στη Σχολή Μηχανικών

Mediterranean College: Σπουδές Υψηλών Προδιαγραφών στη Σχολή Μηχανικών

Σπουδές στην Ελλάδα, σε περιζήτητα επιστημονικά πεδία, προσφέρει η Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College. Στη Σχολή προσφέρονται προγράμματα με υψηλή απήχηση στην ελληνική και στη διεθνή αγορά εργασίας στις ειδικότητες του Πολιτικού και του Μηχανολόγου Μηχανικού.

Το ειδικευμένο ακαδημαϊκό προσωπικό αλλά και τα επιλεγμένα προγράμματα σπουδών διασφαλίζουν το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχει η Σχολή.

Για μελλοντική επαγγελματική καταξίωση στο χώρο της Μηχανικής και των Κατασκευών, η Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College προσφέρει τα ακόλουθα προγράμματα :

BACHELORS / HNDs :

  • Μηχανολόγων Μηχανικών
  • Πολιτικών Μηχανικών

Οι φοιτητές των προγραμμάτων της Σχολής Μηχανικών διδάσκονται τα εργαστηριακά τους μαθήματα σε εργαστήρια, τόσο εντός του Κολεγίου όσο και σε εξωτερικούς συνεργαζόμενους χώρους, εξοπλισμένα με λογισμικά CAD, όργανα και μηχανήματα για τη διεξαγωγή πειραμάτων, δοκιμών και μετρήσεων αλλά και την κατασκευή πρωτοτύπων. Επιπλέον, ενθαρρύνονται να κάνουν την πρακτική τους άσκηση σε συνεργαζόμενες με το Κολέγιο τεχνικές εταιρίες και να συμμετέχουν με την παρουσίαση των projects τους στις ετήσιες Εκθέσεις Φοιτητών που διοργανώνει το Mediterranean College.

Ακόμη η Σχολή Μηχανικών (Τομέας Ενέργειας) του Mediterranean College προσφέρει Πιστοποιημένα Προγράμματα Επαγγελματικής Εξειδίκευσης, που οδηγούν στην απόκτηση του τίτλου Professional Diploma, σε:

  • Παραγωγή και Διαχείριση Ενέργειας
  • Ολοκληρωμένη Σχεδίαση και Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων

Τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα του Τομέα Ενέργειας του Mediterranean College ανταποκρίνονται στη μεγάλη ζήτηση εξειδικευμένων επαγγελματιών στον κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και των Φωτοβολταϊκών Συστημάτων, προσφέροντας στους απόφοιτους ολοκληρωμένη τεχνογνωσία σε όλα τα γνωστικά πεδία που σχετίζονται με την Παραγωγή και Διαχείριση Ανανεώσιμων και Συμβατικών Πηγών Ενέργειας, και σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση.

Επιστημονικός υπεύθυνος των προγραμμάτων του τομέα Ενέργειας του Mediterranean College είναι ο καθηγητής Νίκος Μαρκάτος, Χημικός Μηχανικός και τέως πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Για περισσότερες πληροφορίες στο Mediterranean College, Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 547 708, Βαλαωρίτου 9 – τηλ.: 2310 287779, www.medcollege.edu.gr

To Mediterranean College στα Social Media:

Facebook:http://www.facebook.com/mediterraneancollege

Twitter:https://twitter.com/#!/medcollege1

YouTube:http://www.youtube.com/mediterraneancollege