ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνίαση ληστείας στην Εύβοια

Εξιχνίαση ληστείας στην Εύβοια

Εξιχνιάσθηκε η ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε στα τέλη του περασμένου Αυγούστου, σε εξοχική κατοικία στα Πολιτικά Ευβοίας.

Εξιχνιάσθηκε, μετά από έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, η ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε στα τέλη του περασμένου Αυγούστου, σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού, στην εξοχική του κατοικία στη θέση «Βρυσάκια» Πολιτικών Ευβοίας.

Συνελήφθη ο ένας από τους δύο δράστες. Πρόκειται για έναν 21χρονο υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και Νομοθεσία περί όπλων και περί αλλοδαπών.

Ο 21χρονος μαζί με έναν ακόμη συνεργό του, του οποίου τα στοιχεία ταυτότητας διερευνώνται, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν στην ισόγεια εξοχική κατοικία του ζευγαριού, από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα και στην συνέχεια με την απειλή μαχαιριών, ακινητοποίησαν τον 81χρονο ιδιοκτήτη, ενώ η 65χρονη σύζυγός του κοιμόταν σε παρακείμενο υπνοδωμάτιο.

Στη συνέχεια οι δράστες αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1250 ευρώ, διάφορα κοσμήματα, δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και δύο κινητά τηλέφωνα

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.