ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ στη Ρόδο: Ηλικιωμένος βίαζε γυναίκα με νοητική στέρηση

ΣΟΚ στη Ρόδο: Ηλικιωμένος βίαζε γυναίκα με νοητική στέρηση

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ρόδου, μετά την αποκάλυψη ότι ένας 66χρονος ξεσπούσε το αρρωστημένο του ερωτικό πάθος σε μια 39χρονη γυναίκα με νοητική αναπηρία.

Ο δράστης χωρίς ίχνος ανθρωπιάς, εκμεταλλεύτηκε τη γνωριμία με συγγενείς της άτυχης 39χρονης, έμπαινε στο σπίτι και την κακοποιούσε σεξουαλικά, άλλοτε μέσα στο ίδιο το σπίτι και άλλοτε σε διάφορες περιοχές, όπου την οδηγούσε με το αυτοκίνητό του.

Όπως αναφέρει το rodosalarm.gr, η κτηνιώδης σεξουαλική συμπεριφορά του 66χρονου άρχισε, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τουλάχιστον πριν από τρεις μήνες.

Η 39χρονη αντιδρούσε, όσο μπορούσε, αλλά δεν μπορούσε να εξηγήσει σε κανέναν το δράμα που ζούσε. Μέχρι που πριν από μια εβδομάδα κάτι μπόρεσε και ψέλλισε σε μια στενή συγγενή της.

Η συγγενής της «κάτι» υποψιάστηκε και έκανε καταγγελία στην Ασφάλεια. Έτσι άρχισε η παρακολούθηση του 66χρονου και χθες το πρωί πιάστηκε επ’ αυτοφώρω. Επιβίβασε την 39χρονη στο αυτοκίνητό του και την οδήγησε σε απόμερη περιοχή του Μόντε Σμιθ, όπου και εκτόνωσε τα σεξουαλικά του ένστικτα στην ανήμπορη γυναίκα.

Η 39χρονη εξετάσθηκε από γιατρούς, οι οποίοι επιβεβαίωσαν την σεξουαλική κακοποίησή της. Ο 66χρονος συνελήφθη και ο εισαγγελέας του άσκησε βαριές ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος. Έκτοτε κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα και την Πέμπτη θα οδηγηθεί για απολογία στον ανακριτή.