ΕΛΛΑΔΑ

Φιλιατρά: Ξυλοφόρτωσαν άγρια τον βιαστή της 13χρονης κόρης τους

Φιλιατρά: Ξυλοφόρτωσαν άγρια τον βιαστή της 13χρονης κόρης τους

Για βιασμό ενός 13χρονου κοριτσιού κατηγορείται ένας 43χρονος Βούλγαρος, τον οποίο παρέδωσαν στο Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών.

Μάλιστα ο Βούλγαρος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ήταν σε άσχημη κατάσταση πιθανότατα εξαιτίας ξυλοδαρμού, ενώ λόγω της σοβαρότητας διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς του ανήλικου κοριτσιού που μένουν στα Φιλιατρά, κατηγορούν τον 43χρονο -που μένει επίσης στα Φιλιατρά- ότι πριν 10 μέρες βίασε την κόρη τους. Μάλιστα χρειάστηκε να περάσει αυτό το χρονικό διάστημα για να αποκαλυφθεί το γεγονός, όπως υποστηρίζουν, αφού ο 43χρονος απειλούσε και εκβίαζε το μικρό κορίτσι να μην πει τίποτα.

Ωστόσο, απ' ό,τι φαίνεται προχθές οι απειλές έγιναν αντιληπτές από συγγενικό πρόσωπο της μικρής και έτσι αποκαλύφθηκε τι είχε γίνει.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, οι οικείοι της 13χρονης εντόπισαν τον 43χρονο, ο οποίος μάλιστα ήταν και γνωστός της οικογένειας, και αφού τον ξυλοφόρτωσαν άγρια, τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών.

Λόγω της κατάστασής του όμως οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και από εκεί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και νοσηλεύεται.

Η όλη υπόθεση και οι καταγγελίες ερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών που έχει παραγγείλει ιατροδικαστική έκθεση τόσο για την 13χρονη -την οποία αναμενόταν να εξετάσει γυναικολόγος- όσο και για τον 43χρονο, από τον οποίο εφόσον η υγεία του το επιτρέψει αναμένεται να πάρουν κατάθεση.