ΕΛΛΑΔΑ

Στους δρόμους και πάλι οι Αγανακτισμένοι μοτοσικλετιστές

Στους δρόμους και πάλι οι Αγανακτισμένοι μοτοσικλετιστές

Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας οργανώνουν σήμερα Δευτέρα, την 46η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής.

Οι μοτοσικλετιστές που συμμετέχουν στο πανεργατικό συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, θα συγκεντρωθούν στις 16:30 το απόγευμα στο πάρκινγκ του ΣΕΦ και στις 17:00 θα αναχωρήσουν.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:

«Για όσους από εμάς έχουν ακόμα δουλειά (δουλειά ή δουλεία) αλλά και για όσους ανέργους από εμάς προτιμούν να παλεύουν για κάτι καλύτερο, σε αντίθεση με 1,5 εκατομμύριο ανέργους που προτιμούν να μένουν σπίτι βολεμένοι από το πενιχρό επίδομα του ΟΑΕΔ, τις αρπαχτές της μαύρης εργασίας και το χαρτζιλίκι των παππούδων και των γιαγιάδων (για όσο το έχουν και αυτό).

Συμμετέχουμε στο Πανεργατικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που οργανώνει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, όχι σαν κομματόσκυλα δεμένα στο άρμα του συνδικαλισμού, αλλά σαν εργαζόμενοι και μη που αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο. Ελπίζοντας τα μεγάλα συνδικαλιστικά όργανα να μάθουν από τα λάθη του παρελθόντος τους και τους εργαζόμενους σε όποιο κόμμα και αν ανήκουν, ή μάλλον ανήκαν, να καταλάβουν ότι σε λίγο καιρό δεν θα είναι υπάλληλοι αλλά δούλοι.

Θα συγκεντρωθούμε στις 16:30 στο παρκινγκ του Σ.Ε.Φ. (Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας) και θα αναχωρήσουμε στις 17:00.

Είναι απαραίτητο όλοι μας να έχουμε μαζί μας άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας και κράνη (στο κεφάλι όχι στον αγκώνα). Ότι δηλαδή θα έπρεπε να έχουμε σε έναν τυπικό έλεγχο».