ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο Ανδρέας, ο αντικαταστάτης του Λουκάνικου στις πορείες!

Αυτός είναι ο Ανδρέας, ο αντικαταστάτης του Λουκάνικου στις πορείες!

Αυτός είναι ο Ανδρέας, ο σκύλος που «αντικατέστησε» τον Λουκάνικο, ο οποίος ευτυχώς για εκείνον βρήκε σπίτι δηλαδή οικογένεια για να τον φροντίζει και έτσι γλύτωσε από τους θανάσιμους κινδύνους των δρόμων της Αθήνας.

Χθες ο Ανδρέας – που του μοιάζει εξαιρετικά πολύ – κινούνταν διαρκώς μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών πέριξ της πλατείας Συντάγματος. Ήταν διαρκώς ανάμεσα στα πόδια εκείνων που «αναμετριόντουσαν» με τις δυνάμεις καταστολής πετώντας μάρμαρα και μπουκάλια.

Όπως αναφέρει το zoosos.gr, ο Ανδρέας είναι ένα ακόμα αδέσποτο που ζει στο κέντρο της Αθήνας και φυσικά κινδυνεύει... παρ' όλες τις προσπάθειες που καταβάλουν οι φιλόζωοι εθελοντές του κέντρου της πρωτεύουσας.

Αν ένα κομμάτι μάρμαρο χτυπούσε χθες αυτόν τον σκυλάκο, ή αν μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης έσκαγε πολύ κοντά του ή αν εισέπνεε υπερβολική δόση δακρυγόνου πολλοί θα ήταν εκείνοι, που θα αντιλαμβάνονταν γιατί και αυτό τα ζώο πρέπει να ζει σ' ένα φυσιολογικό γι' αυτό περιβάλλον και όχι εκεί.

Το ότι τίποτα από αυτά δε συνέβη είναι θέμα τύχης...

Τα αδέσποτα μέσα στις λεωφόρους ως τετράποδοι πρωταγωνιστές ή μασκότ διαδηλώσεων και αντιδράσεων των ανθρώπων μόνο κινδυνεύουν...

Όποιος συμμετέχει σε μαζικές διαδηλώσεις - και δεν τις βλέπει μόνο από την τηλεόραση - αντιλαμβάνεται απολύτως ότι δεν μπορεί να προστατέψει ούτε τον εαυτό του πόσο μάλλον ένα ζώο, ειδικά αν γύρω του επικρατήσει ξαφνικά το χάος!

Διαβάστε επίσης:

Ο Λουκάνικος δεν ξανακατεβαίνει στις πορείες

Ρoή Ειδήσεων