ΕΛΛΑΔΑ

Μόλις άρχισε η λαϊκή οργή να ξεχύνεται και αν συνεχίσουν θα επιστρέψει

Μόλις άρχισε η λαϊκή οργή να ξεχύνεται και αν συνεχίσουν θα επιστρέψει

Δικαιώνεται το Newsbomb που είχε μιλήσει για λαϊκή οργή που θα ξεσπούσε εναντίον της κυβέρνησης.

Ο κόσμος δεν φοβήθηκε, κατέβηκε στο κέντρο, ένωσε τις φωνές του και διεκδίκησε. Να γνωρίζουν αυτοί που «παίζουν» με την τύχη, την υγεία, την περίθαλψη και την επιβίωση του λαού, ότι εκείνος θα επιστρέψει και πάλι πίσω στο Σύνταγμα και θα επιστρέφει συνεχώς μέχρι που η οργή πλέον να μην σταματάει, εάν συνεχίσουν να εκτελούν δίχως τον παραμικρό δισταγμό τις προσταγές της Τρόικας και να αδιαφορούν για τις εντολές του λαού.

Ένας άνθρωπος νεκρός, ένας ηλικιωμένος, άνεργος ναυτεργάτης, άφησε την τελευταία του πνοή στην Πλατεία Συντάγματος εκεί που όταν και εάν κάποτε τελειώσει ο εφιάλτης και ο λαός αποκαταστήσει την πραγματική δημοκρατία, τότε θα πρέπει να στηθεί κα έναν μνημείο Ηρώων απέναντι από τον Άγνωστο Στρατιώτη για να θυμίζει σε όλους και ειδικά σε αυτούς που τότε θα βρίσκονται μέσα, ποιων τις εντολές εκτελούν και ποιων το αίμα έχει ποτίσει το πλατύσκαλό τους!

Μετά από δύο ώρες συνεχούς χρήσης χημικών από τα ΜΑΤ που έκαναν αποπνικτική την ατμόσφαιρα στο Σύνταγμα, παρόλα αυτά οι διαδηλωτές, οι απλοί άνθρωποι της βιοπάλης δεν σταμάτησαν και συνέχισαν ακόμα και δίχως άλλη ανάσα στα πνευμόνια τους να ανεβαίνουν την Β. Γεωργίου σαν τον σύγχρονο «Γολγοθά» τους, για να στηθούν απέναντι από τα παράθυρα εκείνων που κρίνουν το παρόν και το μέλλον τους, αλλά κρύβονται ..πίσω από τις κουρτίνες και τους σιδερόφρακτους φραγμούς τους.

Διαβάστε επίσης:

Λαϊκή επανάσταση τρέμουν στην Κυβέρνηση

Φοβούνται νέα δεκεμβριανά στην κυβέρνηση

Νεκρός 67χρονος που υπέστη ανακοπή στο συλλαλητήριο