ΕΛΛΑΔΑ

Ο Τούρκος πρόξενος επισκέφτηκε τον Δήμο Μαρώνειας στην Κομοτηνή

Ο Τούρκος πρόξενος επισκέφτηκε τον Δήμο Μαρώνειας στην Κομοτηνή

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμο Μαρώνειας – Σαπών πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012, ο γενικός πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή κ. Οσμάν Ιλχάν Σενέρ.

Τον πρόξενο υποδέχθηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος κ. Ηλίας Ιωαννάκης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για την φυσιογνωμία και τα προβλήματα καθημερινότητας του δήμου, αλλά και τις προσπάθειες που καταβάλλει η δημοτική αρχή προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες των δημοτών.

Ο τούρκος πρόξενος κ. Σενέρ, έκανε εκτενή αναφορά στην οικονομική κρίση που μαστίζει την Ελλάδα και έχει επιπτώσεις στην καθημερινότητα των πολιτών και ανέφερε: «γνωρίζω ότι η χώρα σας περνάει ένα δύσκολο μονοπάτι, αλλά είμαι σίγουρος ότι η Ελλάδα θα βγει από την κρίση, επειδή διαθέτει ένα πολύ αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό που είναι η προίκα της». Συνεχίζοντας τόνισε ότι: «πριν από το χάραμα επικρατεί μαύρο σκοτάδι, αλλά μετά την χαραυγή έρχεται το λαμπερό φως που γεμίζει τους ανθρώπους με αισιοδοξία, είμαι σίγουρος ότι έτσι θα γίνει και με την Ελλάδα».