ΕΛΛΑΔΑ

Ξάνθη: Παρίστανε τον διαχειριστη για να εισπράττει κοινόχρηστα!

Ξάνθη: Παρίστανε τον διαχειριστη για να εισπράττει κοινόχρηστα!

Το τελευταίο του κόλπο έκανε το απόγευμα της Κυριακής ο επιτήδειος που παρίστανε τον υπάλληλο διαχειριστικής και ζητούσε κοινόχρηστα από ανυποψίαστους.

Η μέρα που επέλεξε να πάει σε σπίτι αλλά και η συμπεριφορά του έβαλαν υποψίες σε ένα 50χρονο ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το xanthipress.gr το βράδυ της Κυριακής συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, ο 25χρονος, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα απάτης.

O 25χρονος, το ίδιο βράδυ, μετέβη στο σπίτι του 50χρονου, όπου προσποιούμενος τον υπάλληλο διαχειριστικής εταιρίας, αποπειράθηκε να αποσπάσει από αυτόν, το χρηματικό ποσό που προοριζόταν για την εξόφληση των κοινοχρήστων, χωρίς όμως να τα καταφέρει διότι έγινε αντιληπτός.

Ακολούθως, ο 50χρονος ενημέρωσε το τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης και άμεσα οι αστυνομικοί εξέδωσαν σχετικές αναζητήσεις, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να εντοπίσουν τον δράστη και να τον συλλάβουν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.