ΕΛΛΑΔΑ

Αναβλήθηκε η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη για την υπόθεση της ΑΕΚ

Αναβλήθηκε η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη για την υπόθεση της ΑΕΚ

Για τις 4 Φεβρουαρίου του 2013 αναβλήθηκε η δίκη του προφυλακισμένου Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος κατηγορείται για υπεξαίρεση στα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η δίκη αναβλήθηκε λόγω της αποχής των δικηγόρων, παρότι η πλευρά της ΑΕΚ διά του συνηγόρου της Χάρη Οικονομόπουλου είχε λάβει σχετική άδεια από το Δικηγορικό Σύλλογο.

Ωστόσο, αντίστοιχη άδεια δεν είχε λάβει ο δικηγόρος του Μάκη Ψωμιάδη, με αποτέλεσμα η δίκη να αναβληθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και αν η δίκη ξεκινούσε, θα ήταν δύσκολο να εξελιχθεί, καθώς οι αρχές των Σκοπίων δεν έχουν απαντήσει ακόμα στο εάν η έκδοση του Ψωμιάδη αφορά μόνο στην υπόθεση των στημένων αγώνων, για την οποία και κρατείται προσωρινά ή αν αφορά και στην υπόθεση της υπεξαίρεσης.

Όπως είναι γνωστό, η απόφαση έκδοσής του από τα Σκόπια αφορά μόνο στην υπόθεση των στημένων αγώνων, γεγονός που «εμποδίζει» την ελληνική Δικαιοσύνη να τον δικάσει για την υπόθεση της ΑΕΚ.

Κατόπιν τούτου, οι ελληνικές αρχές έχουν κατ' επανάληψη υποβάλει το σχετικό αίτημα, ώστε να επιτραπεί η δίκη του και για τις υπόλοιπες κατηγορίες που εκκρεμούν σε βάρος τους, αίτημα, το οποίο ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει ικανοποιηθεί.