ΕΛΛΑΔΑ

Κάρπαθος: Στη τελική ευθεία η κατασκευή Νοσοκομείου

Κάρπαθος: Στη τελική ευθεία η κατασκευή Νοσοκομείου

Στην κατασκευή του Νοσοκομείου Καρπάθου, που βρίσκεται στην τελική ευθεία, αναφέρεται με δήλωσή του ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας.

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης του κ. Κόνσολα, έχει ως εξής : "Η υπογραφή και έγκριση των όρων δόμησης, ανοίγει το δρόμο για την κατασκευή του Νοσοκομείου Καρπάθου. Είναι μία θετική εξέλιξη και αισθάνομαι απόλυτη ηθική ικανοποίηση.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΔΕΠΑΝΟΜ για την ταχύτητα και την ευελιξία με την οποία κινήθηκε. Στάθηκε συνεπής στις δεσμεύσεις της απέναντί μου, ενώ η συνεργασία που είχε μαζί μου, όσο και με το Δήμο Καρπάθου, υπήρξε υποδειγματική. Το έργο, με προϋπολογισμό 6.5 εκατομμυρίων ευρώ, χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και είναι ένα έργο ζωής και κοινωνικής ανάπτυξης για το νησί. Μέχρι σήμερα, για περιπτώσεις βραχείας νοσηλείας αλλά και πρωτοβάθμιας φροντίδας, οι κάτοικοι της Καρπάθου ήταν αναγκασμένοι να μεταβαίνουν στη Ρόδο ή και στην Αθήνα ακόμα. Το Νοσοκομείο Καρπάθου αποτελεί κορυφαία υποδομή. Θα προσφέρει, όχι μόνο, υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού αλλά και ασφάλεια. Είμαι βέβαιος ότι την ίδια ηθική ικανοποίηση που νιώθω εγώ, τη νιώθουν και όλοι όσοι συνετέλεσαν και βοήθησαν να αρθούν τα εμπόδια στην ανέγερση του νοσοκομείου».

ΠΗΓΗ: rodosalarm.gr