ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Μαχαίρωσαν γυναίκα – χρήστη, σύζυγο ένστολου

Πάτρα: Μαχαίρωσαν γυναίκα – χρήστη, σύζυγο ένστολου

Μέχρι και μαχαιρώματα μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών σημειώνονται στην Πλατεία Ολγας, στην κυριολεξία... μπροστά στα μάτια διερχόμενων αστυνομικών που αδυνατούν να «καθαρίσουν» την περιοχή!

Σύμφωνα με το dete.gr, το οποίο επικαλείται την εφημερίδα «Κόσμος» μία γυναίκα, σύζυγος εν ενεργεία αστυνομικού από την Αιτωλοακαρνανία, μαχαιρώθηκε στο πόδι (άγνωστο πως) στο σημείο που συγκεντρώνονται οι χρήστες στην Πλ. Ολγας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Κόσμου» η γυναίκα είχε μεταβεί στην περιοχή προκειμένου να προμηθευτεί ναρκωτικά από κάποιον «ντίλερ» (από τους πολλούς που κυκλοφορούν στο σημείο) και προφανώς διαπληκτίστηκε με κάποιον και μαχαιρώθηκε!

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι και ο σύζυγός της, ένστολος που πλησιάζει η ώρα να βγει στη σύνταξη, είναι χρήστης ηρωίνης.

Η γυναίκα μετά τον τραυματισμό της από το μαχαίρι του δράστη, μεταφέρθηκε στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Ρίου προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Το τραύμα της στο αριστερό πόδι, ευτυχώς ήταν επιπόλαιο και δεν χρειάστηκε περαιτέρω νοσηλεία.

Το γεγονός συζητήθηκε έντονα τόσο μεταξύ των εργαζομένων στο νοσηλευτικό ίδρυμα όσο και μεταξύ των παρευρισκομένων εκείνη την ώρα στην Πλατεία Ολγας. Η γυναίκα ήταν αιμόφυρτη και στην κυριολεξία ούρλιαζε από τον πόνο. Προφανώς είχε μεταβεί στην Πλατεία για να προμηθευτεί ναρκωτικά και για τον χρήστη σύζυγό της.