ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Επιδειξίας έχει σπείρει τον τρόμο στις γυναίκες

Πάτρα: Επιδειξίας έχει σπείρει τον τρόμο στις γυναίκες

Ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών έχει γίνει επιδειξίας στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου στην Πάτρα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Κόσμος» επιτίθεται σε νεαρές, ακόμα και μέρα μεσημέρι.

Μεταξύ των θυμάτων και μία 26χρονη γυναίκα, η οποία περιέγραψε στην εφημερίδα λεπτό προς λεπτό τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης.

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής, την ώρα που πήγαινε στο σπίτι της είδε ένα άνδρα που φορούσε φόρμα και κουκούλα να κάθεται στα σκαλιά μιας πολυκατοικίας. Εκείνη δεν έδωσε σημασία, ωστόσο, ο άνδρας την ρώτησε τι ώρα είναι. Η γυναίκα αρχικά δε σταμάτησε αλλά εκείνος φώναξε πιο δυνατά και την ανάγκασε να γυρίσει το κεφάλι της. Στη συνέχει τη ρώτησε αν είχε φωτιά. Η κοπέλα προθυμοποιήθηκε να του δώσει. Όταν όμως τον πλησίασε για να του δώσει τον αναπτήρα εκείνος αστραπιαία κατέβασε τη φόρμα του επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα.

Η 26χρονη αιφνιδιάστηκε και σοκαρίστηκε. Έβρισε τον νεαρό και γύρισε προς την άλλη πλευρά για να φύγει, όταν ένιωσε τον δράστη να της πιάνει προς στιγμή το χέρι απαιτώντας να κοιτάξει το μόριό του.

Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ έτρεξε να ξεφύγει, ενώ εκείνος την ακολουθούσε για αρκετά μέτρα, φωνάζοντάς της να γυρίσει χρησιμοποιώντας άκρως σεξουαλικές και υποτιμητικές εκφράσεις.

Όλα αυτά μέχρι να φτάσει στο ύψος της Σολωμού, όπου υπήρχε κόσμος, λόγω της πιάτσας των ταξί.

Να σημειωθεί ότι και άλλες γυναίκες, κάτοικοι της περιοχής, έχουν αναφέρει κρούσμα νεαρού επιδειξία.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε έρευνες, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.