ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ στα Μέγαρα: Άγρια δολοφονία 16χρονου αγοριού

ΣΟΚ στα Μέγαρα: Άγρια δολοφονία 16χρονου αγοριού

Φρικτό έγκλημα στην περιοχή των Μεγάρων.

Στην περιοχή Βλυχός βρέθηκε άγρια δολοφονημένο ένα 16χρονο αγοράκι.

Το άψυχο σώμα του παιδιού βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά από τον καταυλισμό των αθίγγανων και είχε πολλαπλά βαθιά τραύματα στην κοιλιά και το λαιμό τα οποία πιθανολογείται πως έγιναν με μπαλτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί έμενε στον καταυλισμό και το πτώμα του εντοπίστηκε τυχαία από περαστικούς.

Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το σημείο και διεξάγουν έρευνες, ενώ εξετάζουν μια μαρτυρία που αναφέρει ότι δράστες της δολοφονίας είναι Πακιστανοί, με τους οποίους οι αθίγγανοι της περιοχής έχουν μεγάλη αντιπαλότητα.

Νέα στοιχεία προκύπτουν στην πρωτοφανούς αγριότητας δολοφονία ανήλικου αγοριού στην περιοχή «Βλυχός» Μεγάρων. Αρχικά, είχε γίνει γνωστό πως το παιδί που δολοφονήθηκε αγριότατα ήταν 12 ετών, ενώ τελικά ήταν 16 ετών, όπως αποκάλυψε ο παππούς του στην αστυνομία.

Ο ίδιος έδωσε εξαιρετική έμφαση στο γεγονός πως κάποιοι μέσα από τον καταυλισμό προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες υποστηρίζοντας πως πίσω από τη δολοφονία του παιδιού βρίσκονται Πακιστανοί που μένουν κοντά στον καταυλισμό.

Όλα όσα ισχυρίζονται στον καταυλισμό περί Πακιστανών δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και όσοι τα λένε προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες, φέρεται να είπε ο τραγικός παππούς στην αστυνομία.

Ο ίδιος συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: τον δολοφόνο ψάξτε να τον βρείτε μέσα στον καταυλισμό! Όπως ισχυρίστηκε, υπάρχει από παλιά έχθρα μεταξύ οικογενειών.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ ΤΩΡΑ στα Μέγαρα: 12χρονος βρέθηκε δολοφονημένος