ΕΛΛΑΔΑ

Κυνηγοί έδωσαν τα θηράματά τους σε άπορα παιδιά

Κυνηγοί έδωσαν τα θηράματά τους σε άπορα παιδιά

Δύο Ι.Χ φορτηγά γέμισαν οι κυνηγοί με θηράματα, αλλά και με τρόφιμα μακράς διαρκείας και τα προσέφεραν στα σισίτια της ενορίας Περιβλέπτου και στη Μονή Δουραχάνης.

Η πρωτοβουλία που ανέλαβε το Δ.Σ της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου πριν από λίγες μόλις ημέρες συνάντησε πρωτοφανή ανταπόκριση από τον κυνηγετικό κόσμο της περιοχής που προσήλθε στα γραφεία της Ομοσπονδίας, προσφέροντας μοναδικά εδέσματα.

Αγριογούρουνα, λαγοί, πέρδικες, μπεκάτσες, φάσες θα αποτελέσουν μέρος του μενού των επόμενων ημερών για όλους εκείνους που απευθύνονται στα συσσίτια της Περιβλέπτου αλλά και για τα παιδιά της Μονής Δουραχάνης.

Ο Γενικός Γραμματέας της Ε’ ΚΟΗ Χαράλαμπος Μπρέχας τόνισε πως η ανταπόκριση των κυνηγών είναι συγκινητική και πως θηράματα εξακολουθούν να συγκεντρώνονται στα γραφεία της Ομοσπονδίας αλλά και στους κατά τόπους κυνηγετικούς συλλόγους έτσι ώστε να διανεμηθούν την Πρωτοχρονιά. Η πρωτοβουλία έτυχε της στήριξης και των θηροφυλάκων της Ε’ ΚΟΗ με τον εκπρόσωπό τους Βασίλη Μπαλλά να ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν. Θερμές ευχαριστίες προς το Δ.Σ της Ε’ ΚΟΗ και τους κυνηγούς που προσέφεραν τα θηράματα και τα άλλα τρόφιμα εξέφρασαν τόσο τα μέλη της ενορίας Περιβλέπτου όσο και οι συνεργάτες του Παπά Θανάση στη Μονή Δουραχάνης.

ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ