ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Βγήκαν τα μαχαίρια για ένα... μανταρίνι

Κρήτη: Βγήκαν τα μαχαίρια για ένα... μανταρίνι

Για ένα "μανταρίνι" παραλίγο να χυθεί αίμα...

Μια παραγγελιά ήταν η αιτία της συμπλοκής σε νυχτερινό κέντρο στο Ηράκλειο - Αναζητούνται οι τρεις νεαροί

"Θυμάσαι μανταρίνι μου και κόκκινό μου μήλο που σου'λεγα το Σ'αγαπώ κι έτρεμα σαν το φύλλο"

ήθελε να ακούσει η παρέα των τριών νεαρών που τα ξημερώματα των Χριστουγέννων βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Ηράκλειο. Όμως η παραγγελιά τους δε μεταφέρθηκε, με αποτέλεσμα ... να βγουν τα μαχαίρια όπως αναφέρει το cretalive.gr

Για το αιματηρό περιστατικό έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ οι νεαροί αναζητούνται.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλα ξεκίνησαν όταν κάποιος από την παρέα των νεαρών κάλεσε το γκαρσόνι προκειμένου να του δώσει 20 ευρώ για να παραγγείλει ένα τραγούδι. Συγκεκριμένα ζήτησε το "μανταρίνι". Το γκαρσόνι, σύμφωνα πάντα με τα όσα έχουν κατατεθεί, δεν πήρε τα χρήματα, γνωρίζοντας ότι το συγκεκριμένο τραγούδι δεν συμπεριλαμβανόταν στο πρόγραμμα του Κρητικού καλλιτέχνη που έπαιζε στο μαγαζί. Για το λόγο αυτό ούτε καν του μετέφερε την παραγγελιά.

Αυτό ενόχλησε την παρέα των νεαρών που άρχισαν να διαμαρτύρονται και να προκαλούν προβλήματα. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού αντιλήφθηκε ότι είχε δημιουργηθεί θέμα και αμέσως έσπευσε να το διευθετήσει κόσμια. Βγήκαν για λίγο εξώ, συζήτησαν και στη συνέχεια επέστρεψαν στο τραπέζι τους. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης τους κέρασε και όλα έδειχναν ότι η παρεξήγηση είχε λήξει.

Ωστόσο λίγο αργότερα οι νεαροί έφυγαν, για να επιστρέψουν στο μαγαζί, κρατώντας μαχαίρια. Ακολούθησε η συμπλοκή, ενώ οι "θερμόαιμοι" νεαροί τράπηκαν σε φυγή.

Ακούστε ποιο είναι το τραγούδι