ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Απειλητικό κάθε λεπτό για τον εξαφανισμένο 78χρονο

Κρήτη: Απειλητικό κάθε λεπτό για τον εξαφανισμένο 78χρονο

Μάχη με το χρόνο δίνουν οι αστυνομικές δυνάμεις και η ΕΜΑΚ που αναζητούν, εναγωνίως, τον 78χρονο νεφροπαθή που χάθηκε από το σπίτι του, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Απειλητικά για τον 78χρονο περνάει κάθε λεπτό της ώρας, τα τελευταία 24ωρα, που παρά τις έρευνες, ο 78χρονος παραμένει άφαντος όπως αναφέρει το cretalive.gr

Ο ηλικιωμένος νεφροπαθής που πάσχει και από άνοια εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην οδό Κλεομένου, στην περιοχή Αγίου Ιωάννη Κνωσού, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν η σύζυγός του χρειάστηκε να λείψει για λίγο, προκειμένου να επισκεφθεί το γιο της που νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ. Ο 78χρονος βρήκε ευκαιρία, βγήκε από το σπίτι, κι έκτοτε έχει εξαφανιστεί ... από προσώπου γης.

Οι έρευνες της αστυνομίας και της ΕΛ.ΑΣ. με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, που ξεκίνησαν εκ νέου νωρίς σήμερα το πρωί, μέχρι στιγμής παραμένουν άκαρπες, με την οικογένειά του να περνά ώρες αγωνίας, καθώς χθες ο ηλικιωμένος έπρεπε να υποβληθεί σε αιμοκάθαρση.

Ο ηλικιωμένος είναι ψηλός, αδύνατος, με μουστάκι και φοράει γυαλιά. Όταν χάθηκε φορούσε γκρι πουκάμισο, πράσινη ζακέτα, σκούρα γκρι φόρμα και αθλητικά παπούτσια. Τα χέρια του έχουν εμφανή σημάδια από τις αιμοκαθάρσεις.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Αγνοείται 78χρονος νεφροπαθής