ΕΛΛΑΔΑ

Έκαναν «έξωση» στη μητέρα του δολοφόνου των ηλικιωμένων αδελφών

Έκαναν «έξωση» στη μητέρα του δολοφόνου των ηλικιωμένων αδελφών

Η μητέρα ενός εκ των κατηγορουμένων για το φόνο των δύο ηλικιωμένων αδελφών στην Ξάνθη εκδιώχθηκε μαζί με το σύντροφό της από τους κατοίκους των Κομνηνών, όπου διέμενε.

Μετά τον προπηλακισμό του συντρόφου της από συγχωριανούς του, την περασμένη Παρασκευή, οι κάτοικοι του χωριού βγήκαν και πάλι στους δρόμους ζητώντας επιτακτικά από τον ίδιο και τη Γεωργιανή που είναι η μητέρα ενός εκ των δραστών, να φύγουν από την περιοχή καθώς τους θεωρούν υπεύθυνους για το διπλό φονικό.

Σύμφωνα με το thrakitoday, οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν για ακόμη μια φορά το μεσημέρι της Κυριακής έξω από το σπίτι του συγχωριανού τους, προπηλακίζοντάς τον ξανά, ζητώντας του να φύγει και προκαλώντας υλικές ζημίες στο σπίτι του. Το ίδιο συνέβη και στο σπίτι της Γεωργιανής, με τους δύο τους να αναγκάζονται πλέον να εγκαταλείψουν την περιοχή καθώς θεωρούνται πρόσωπα ανεπιθύμητα.

Οι κάτοικοι του χωριού πιστεύουν ότι το έγκλημα ήταν στοχευμένο, καθώς οι δράστες γνώριζαν για για την οικονομική κατάσταση των θυμάτων, από τη μητέρα του ενός και τον συγχωριανό τους, με τον οποίο αυτή διατηρούσε δεσμό.