ΕΛΛΑΔΑ

Προέβησαν σε ασελγείς πράξεις έναντι 100 ευρώ και συνελήφθησαν

Προέβησαν σε ασελγείς πράξεις έναντι 100 ευρώ και συνελήφθησαν

Στο αυτόφωρο για διευκόλυνση ακολασίας οδηγήθηκαν δύο άνδρες στα Τρίκαλα, μετά από παρέμβαση της αστυνομίας, με την οποία δόθηκε τέλος σε υπόθεση παροχής ερωτικών υπηρεσιών που προσφέρονταν σε θαμώνες νυχτερινού κέντρου διασκέδασης, περιφερειακά της πόλης.

Σύμφωνα με το trikalanews.gr, οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορίες, σχεδίασαν την έφοδο στο κατάστημα, χρησιμοποιώντας συνάδελφο τους που παρουσιάστηκε ως πελάτης του καταστήματος.

Εκεί δύο αλλοδαπές, μία 21χρονη Μολδαβή και μία 35χρονη Ρουμάνα, που εργάζονταν ως σερβιτόρες στο κατάστημα, τον οδήγησαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος, αφού προηγουμένως παρέλαβαν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, ως αμοιβή και προέβησαν σε ασελγείς πράξεις, προσφέροντάς του «ατομικό – πριβέ χορό».

Τότε οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο κατάστημα και κατάσχεσαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα καθώς και 345 ευρώ που βρέθηκαν στο κατάστημα.

Ταυτόχρονα, συνέλαβαν έναν 40χρονο και έναν 43χρονο ως υπεύθυνους του κέντρου διασκέδασης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό και την σύλληψη του 55χρονου Τρικαλινού, ιδιοκτήτη του καταστήματος.