ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ- Άρπαξαν βρέφος από την αγκαλιά της μάνας του

Σοκ- Άρπαξαν βρέφος από την αγκαλιά της μάνας του

Με την απειλή όπλου οι δράστες άρπαξαν το βρέφος από την αγκαλιά της μητέρας του, την ώρα μάλιστα που εκείνη έβγαινε από το μαιευτήριο!

Σύμφωνα με την 20χρονη μητέρα, οι τρεις δράστες της άρπαξαν το παιδί, λέγοντας ότι ένας φυλακισμένος συγγενής τους είναι ο βιολογικός πατέρας και επομένως τους ανήκει.

Η 20χρονη κατήγγειλε, επίσης, ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της δεχόταν απειλές από τον ίδιο φυλακισμένο άνδρα, ενώ κατά το χρονικό διάστημα από τη γέννηση του παιδιού έως και σήμερα, οι συλληφθέντες απειλούσαν την 20χρονη να υπογράψει έγγραφα, που να αναφέρουν ότι πρόκειται για παιδί του 33χρονου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι των συλληφθέντων στην περιοχή της Μενεμένης, βρέθηκε το νεογέννητο παιδί της 20χρονης, το οποίο και επέστρεψε στη μητέρα του. Στο σπίτι βρέθηκε και ένα πλαστικό πιστόλι.

Σε βάρος των τριών δραστών σχηματίσθηκε δικογραφία για «Αρπαγή ανηλίκου και παράνομη βία κατά συναυτουργία» και παράβαση του Νόμου «Περί όπλων». Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος του 33χρονου έγκλειστου για «Ηθική αυτουργία σε αρπαγή ανηλίκου και παράνομη βία».

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.