ΕΛΛΑΔΑ

Γιος γνωστού επιχειρηματία εκβίαζε 15χρονη με γυμνές της φωτογραφίες!

Γιος γνωστού επιχειρηματία εκβίαζε 15χρονη με γυμνές της φωτογραφίες!

Μπελάδες για τον γιο του γνωστού επιχειρηματία

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι γόνος επιχειρηματικής οικογένειας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων μέσω Διαδικτύου, εκβίαση και παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Όπως προκύπτει από την καταγγελία της 15χρονης και την αστυνομική έρευνα, το μαρτύριό της ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2012 όταν αποδέχτηκε στο Facebook αίτημα φιλίας από άγνωστο σε αυτήν, άνδρα.

Ο 21χρονος αφού τη φλέρταρε, κατάφερε να την πείσει να του αποστείλει μία φωτογραφία της με τα εσώρουχα.

Το κορίτσι στη συνέχεια διέκοψε κάθε επαφή μαζί του, αλλά ο 21χρονος φέρεται να είχε υποκλέψει γυμνή φωτογραφία του κοριτσιού από την κάμερα του λάπτοπ της.

Υπό την απειλή ανάρτησης της μίας αυτής φωτογραφίας, την εκβίασε και την ανάγκασε να του δώσει τους κωδικούς της στο Facebook. Ο εφιάλτης, όμως, για το νεαρό κορίτσι δεν τελείωσε εκεί. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η οικογένεια του κοριτσιού, ο συλληφθείς φέρεται να της τηλεφωνούσε και με απειλές και εκβιασμούς την υποχρέωνε να «μπαίνει» στο Facebook συγκεκριμένες ώρες. Τότε της επέβαλε να κάνει αναπαραστάσεις από πορνογραφικές στάσεις. Στη συνέχεια, τη φωτογράφιζε και τη βιντεοσκοπούσε μέσω της κάμερας του λάπτοπ. Λίγες μέρες μετά, ο 21χρονος ανάρτησε στο προφίλ του κοριτσιού στο Facebook 370 γυμνές φωτογραφίες της.

Όταν η υπόθεση έγινε γνωστή στην οικογένεια του ανήλικου κοριτσιού, ο 21χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες κατάγεται από τη Ρόδο, δεν δίστασε να τηλεφωνήσει σε συγγενικό πρόσωπο του κοριτσιού. Σύμφωνα με το υπόμνημα της μητέρας, όταν μίλησε τηλεφωνικά με τον 21χρονο, εκείνος φέρεται να της είπε ότι «γνωρίζει ότι έχει διαπράξει παιδική πορνογραφία, αλλά έχει καλό δικηγόρο». Μάλιστα, απείλησε ότι θα τους επισκεφθεί στο σπίτι τους.

Από την έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο σπίτι του 21χρονου, βρέθηκαν βίντεο και φωτογραφίες της ανήλικης.