ΕΛΛΑΔΑ

Μία νεκρή και πάνω από 24 τραυματίες στην Εγνατία

Μία νεκρή και πάνω από 24 τραυματίες στην Εγνατία

Δύο καραμπόλες με μία νεκρή και πάνω από 24 τραυματίες σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 στην Εγνατία οδό στο ύψος του Κλειδιού και συγκεκριμένα στο ρεύμα από την Βέροια προς την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών.

Η πρώτη καραμπόλασημειώθηκε λόγω της πυκνής ομίχλης που επικρατεί στην περιοχή όταν ένα μεγάλο όχημα ανατράπη και ακολούθησε η σύγκρουση άλλων 27. Από την καραμπόλα ανασύρθηκε νεκρή μια γυναίκα και πάνω από 24 τραυματίες ενώ πριν λίγο απεγκλωβίστηκαν όλοι οι επιβαίνοντες στα οχήματα.

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης. Στο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκαν επτά τραυματίες και στο Άγιος Δημήτριος δύο.

ΕΓΚΥΟΣ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Στο Ιπποκράτειο μεταφέρθηκε εσπευσμένα μια έγκυος γυναίκα η οποία όπως αναφέρει τιο Thesstopday παρουσίασε διαστολή. Η ετοιμόγεννη βρισκόταν στο ασθενοφόροτο το οποίο ενεπλάκη σε δεύτερη καραμπόλα η οποία έγινε λίγα μέτρα μετά. Κατά τη διάρκεια της καραμπόλας το ασθενοφόρο ανατράπηκε, αλλά ευτυχώς η γυναίκα δεν τραυματίστηκε και συνέχισε λίγο αργότερα για τη Θεσσαλονίκη

Κλειστή είναι εδώ και ώρα η Εγνατία Οδός στο ύψος του Κλειδιού και συγκεκριμένα στο ρεύμα από την Βέροια προς την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών ενώ άνδρες της τροχαίας κάνουν εκτροπή των οχημάτων από τον κόμβο Αλεξάνδρειας προς την παλιά εθνική οδό.

Δείτε φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

Καραμπόλα στην Εγνατία: Έγκυος μεταφέρεται σε νοσοκομείο

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Μεγάλη καραμπόλα στην Εγνατία

Βίντεο: Σοκαριστικές εικόνες από την καραμπόλα στην Εγνατία

Βίντεο: Τα πρώτα λεπτά από τη φονική καραμπόλα

Φωτογραφίες - ΣΟΚ από την καραμπόλα στην Εγνατία

Τέσσερις σοβαρά τραυματίες στην καραμπόλα στην Εγνατία

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Εγνατία