ΕΛΛΑΔΑ

Τους γιατρούς της Λέρου κατηγορεί η μητέρα του άτυχου βρέφους

Τους γιατρούς της Λέρου κατηγορεί η μητέρα του άτυχου βρέφους

Ευθύνες από τους γιατρούς του νοσοκομείου της Λέρου θα ζητήσει η μητέρα του άτυχου βρέφους που κατέληξε την Τρίτη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ.

Όπως είπε στο Flashnews.gr στενό συγγενικό πρόσωπο και συγκεκριμένα η αδελφή του στρατιωτικού με τον οποίο είχε σχέση η μητέρα του μωρού, κ. Νικολέτα Μπίμπα, το παιδί, παρουσίασε τα συμπτώματα ασιτίας καθώς δεν ελάμβανε τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά στην τροφή του.

Συγκεκριμένα, η κ. Μπίμπα τόνισε ότι οι γιατροί του νοσοκομείου της Λέρου είχαν πει στην μητέρα του βρέφους το οποίο σημειώνεται πως είχε γεννηθεί πρόωρα, να ταΐζει το μωρό κάθε τρεις ώρες και να του δίνει γάλα και τσάι εναλλάξ.

Σύμφωνα με την κ. Μπίμπα η μητέρα του άτυχου βρέφους είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Την ίδια στιγμή, όπως υποστήριξε η ίδια, ο αδερφός της με τον οποίο διατηρεί σχέση η μητέρα του παιδιού και είχαν προγραμματίσει να παντρευτούν, ήδη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του νησιού καθώς, κι ενώ είχε ζητήσει άδεια για να έρθει και αυτός στο Ηράκλειο παρόλα αυτά δεν του επετράπη να φύγει από την μονάδα στρατού της Λέρου στην οποία υπηρετεί με αποτέλεσμα να υποστεί ψυχολογικό σοκ.