ΕΛΛΑΔΑ

Καθαρίζω Ελληνικά – Στηρίζω Ελληνικά

Καθαρίζω Ελληνικά – Στηρίζω Ελληνικά

Μία νέα ενέργεια αλληλεγγύης προς τις Ελληνικές οικογένειες από τη Henkel Hellas

Η Henkel Hellas, η εταιρία που έφερε το πρώτο απορρυπαντικό πλυντηρίου στην Ελλάδα, στηρίζει την Ελληνική οικονομία επαναφέροντας τo μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής των απορρυπαντικών Dixan & Neomat στην Ελλάδα και πραγματοποιώντας πρόγραμμα στήριξης Ελληνικών οικογενειών μέσω της ενέργειας “ Καθαρίζω Ελληνικά, Στηρίζω Ελληνικά”.

Με την αγορά των σηματοδοτημένων προϊόντων Dixan και Neomat με τη χαρακτηριστική Ελληνική καρδιά του «Καθαρίζω Ελληνικά – Στηρίζω Ελληνικά» που θα βρείτε στα καταστήματα από τέλη Ιανουαρίου μέχρι τέλη Φεβρουαρίου, η Henkel Hellas θα προσφέρει σε 1040 οικογένειες τα απορρυπαντικά μιας ολόκληρης χρονιάς – 360 πλύσεις για κάθε οικογένεια.

Η παραπάνω ενέργεια πραγματοποιείται σε συνεργασία με τις Ελληνικές αλυσίδες καταστημάτων λιανικής Ι.& Σ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε και ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.

Η ενέργεια «Καθαρίζω Ελληνικά – Στηρίζω Ελληνικά” καλεί το κοινό να συνεισφέρει σε έναν μηχανισμό αλληλεγγύης, υποστηρίζοντας τις κοινωνικές οργανώσεις των Δήμων Καλλιθέας, Νέας Χαλκηδόνας και Κερατσινίου, στην Αττική, καθώς και των Δήμων Θέρμης, Νεάπολης Θεσσαλονίκης, Σταυρούπολης Νομού Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης, ενώ συγχρόνως δίνει στο κοινό την ευκαιρία να επιλέξει οργάνωση δικής του επιλογής.

Από τέλος Ιανουαρίου έως τις 20 Φεβρουαρίου αναζητήστε τις ομάδες του Dixan και του Neomat στα καταστήματα Σκλαβενίτης και Μασούτης και επιλέξτε την κοινωνική οργάνωση που θέλετε να ενισχύσετε ή προτείνετε την δική σας.

Παράλληλα πραγματοποιείται ακόμα μια ενέργεια, διαδικτυακή, στη σελίδα του Dixan (www.dixan.gr) και τη σελίδα του Neomat στο facebook (www.facebook.com/neomat.gr), όπου μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή –μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού- και να επιλέξετε έως τρείς οργανισμούς που επιθυμείτε να βοηθήσετε. Η κάθε συμμετοχή αντιστοιχεί στο απορρυπαντικό που απαιτείται για πλύσιμο 1 κιλού ρούχων. Στο τέλος της ενέργειας, η Henkel Hellas θα δωρίσει τα αντίστοιχα απορρυπαντικά, στους τρεις οργανισμούς με τις περισσότερες συμμετοχές.