ΕΛΛΑΔΑ

Αυξήθηκαν οι «μπόμπες» λόγω κρίσης

Αυξήθηκαν οι «μπόμπες» λόγω κρίσης

Εμετοί, συμπτώματα γαστρεντερίτιδας , δυνατών πονοκεφάλων και έντονης ζαλάδας από το πρώτο κιόλας πότο.

Όλο και περισσότεροι Πατρινοί διαμαρτύρονται, κυρίως τα Σαββατοκύριακα και τις ημέρες με μεγάλη κίνηση, ότι πέφτουν «θύματα» ποτού «μπόμπας» που τους σέρβιραν σε κάποιο από τα πολλά μπαρ της πόλης.

Τα περιστατικά, όπως υποστηρίζουν πολλοί συμπολίτες, έχουν αυξηθεί επικίνδυνα τον τελευταίο καιρό, από τότε δηλαδή που ο τζίρος των νυκτερινών μαγαζιών έχει πέσει αισθητά. Άπαντες πιστεύουν ότι τα περιστατικά αυτά δεν είναι τυχαία και οφείλονται φυσικά στην ποιότητα των ποτών που προμηθεύονται τα καταστήματα, οι ιδιοκτήτες των οποίων φαίνεται πως καταφεύγουν στις λεγόμενες «μπόμπες» για να βγάλουν τα σπασμένα της οικονομικής κρίσης.

Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που έχει καταγραφεί το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, όταν αρκετοί συμπολίτες που διασκέδασαν σε μπαρ της Πάτρας, κατέληξαν στο Νοσοκομείο λόγω της ποιότητας των ποτών που τους προσέφεραν.

Μάλιστα, όπως πληροφορείται το thebest.gr, ανάμεσα στους καταστηματάρχες έχει ανοίξει κι ένα ακήρυχτος «πόλεμος» καθώς όσοι επιμένουν να σερβίρουν καθαρά ποτά, «διαρρέουν» τα ονόματα όσων φημίζονται για τις «μολότοφ» τους.

Το όλο θέμα έχει απασχολήσει έντονα και τις αρμόδιες ελεγκτικές Αρχές οι οποίες αναμένεται να εντείνουν τους ελέγχους τους το επόμενο διάστημα, ειδικά ενόψει της καρναβαλικής περιόδου.