ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο: Μας έχουν κάνει να ντρεπόμαστε που είμαστε μανάδες αστυνομικών

Βίντεο: Μας έχουν κάνει να ντρεπόμαστε που είμαστε μανάδες αστυνομικών

Έγραψε σε ένα πανό «Και οι αστυνομικοί έχουν μάνες» και το σήκωσε έξω από τα δικαστήρια της Κοζάνης, δείχνοντάς το στους αντιεξουσιαστές.

Ο λόγος για την Λιάνα Τσολερίδου, μητέρα 22χρονου αστυνομικού, που στάθηκε ανάμεσα στον αστυνομικό κλοιό των ΜΑΤ και τους περίπου 50 αντιεξουσιαστές που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια της Κοζάνης, προκειμένου να συμπαρασταθούν στους τέσσερις συλληφθέντες για τη ληστεία του Βελβεντού Κοζάνης.

Η 45χρονη Λιάνα Τσολερίδου έβγαλε από την τσάντα της ένα αυτοσχέδιο πανό με το μήνυμα «Και οι ασυνομικοί έχουν μάνες» και αμίλητη το έστρεψε προς τους αντιεξουσιαστές.

Παρέμεινε αμίλητη και όταν εκείνοι άρχισαν να τη βρίζουν και να φωνάζουν συνθήματα εναντίον των αστυνομικών.

Τότε ο επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων την απομάκρυνε για να μην οξυνθούν περισσότερο τα πνεύματα.

Η κ. Τσολερίδου μίλησε σήμερα στον Alpha 9.89 και στον Σπύρο Χαριτάτο όπου ανέφερε ότι «μας έχουν κάνει να ντρεπόμαστε που είμαστε μαμάδες αστυνομικών».

Αναφορικά με το κίνητρο της κίνησής της δήλωσε ότι: «Ήθελα να δείξω ότι είμαι δίπλα στο παιδί μου και είμαι περήφανη. Γιατί ξέρω πόσο πολύ προσπάθησε για να μπει στην αστυνομία».

Τέλος, πρόσθεσε: «Είμαι περήφανη που ο γιος μου προστατεύει τον κόσμο, άλλες μαμάδες μπορούν να είναι περήφανες που ο γιος τους κουβαλάει καλάσνικοφ. Μακάρι αυτά τα παιδιά να καταλάβουν τι έχουν κάνει, τι θέλουν στη ζωή τους και να βγουν από τη φυλακή να το διεκδικήσουν με νόμιμο τρόπο».

Ακούστε το απόσπασμα: