ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δ. Μπουρζούκος πρωταγωνιστεί σε ντοκιμαντέρ για τις Πανελλαδικές

Ο Δ. Μπουρζούκος πρωταγωνιστεί σε ντοκιμαντέρ για τις Πανελλαδικές

Επτά χρόνια πριν ο Δημήτρης Μπουρζούκος, ένας από τους συλληφθέντες της διπλής ληστείας στο Βελβεντό, Κοζάνης, πρωταγωνίστησε σε εκπομπή της ΕΡΤ, με θέμα τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Μαθητής, τότε, της Β’ Λυκείου στο Μουσικό Λύκειο της Παλλήνης ο Μπουρζούκος με μακριά ανέμελα μαλλιά και σκουλαρίκια, εμφανίζεται ως ένας συνηθισμένος έφηβος, που ετοιμάζεται να δώσει Παννελαδικές Εξετάσεις.

Το βίντεο, στο οποίο συμμετέχει προβλήθηκε στη δημόσια τηλεόραση το 2006, με ευρύτερο θέμα την παιδεία, τις πανελλαδικές εξετάσεις και την καθημερινή μάχη των οικογενειών να αντεπεξέλθουν στα σχετικά έξοδα. Ήταν ένα επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «ΜΑΘΗΜΑΤΑ-ΠΑΘΗΜΑΤΑ» με τίτλο «ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ SOS».

Στο ντοκιμαντέρ μιλούν για το θέμα των Πανελλαδικών η αδερφή του η μητέρα του, η οποία, όπως κάθε μάνα, αγωνιά για το μέλλον των παιδιών της. Η μητέρα του περιγράφει τον Δημήτρη ως έναν χαλαρό και αισιόδοξο έφηβο. Σύμφωνα με την ίδια, του άρεσε να παίζει κιθάρα και να ασχολείται παράλληλα και με άλλα πράγματα ξεκλέβοντας λίγο χρόνο, κι ίσως αυτό του δίνει λίγη περισσότερη διάθεση να ανταπεξέρχεται και στην ανεπάρκεια του χρόνου λόγω φροντιστηρίου.

Ο Δημήτρης, παίζοντας live κιθάρα δήλωσε πως έπρεπε να ξεκινήσει να διαβάζει λίγο περισσότερο. Μάλιστα, υποστήριξε πως είναι δύσκολο να συγκεντρωθεί κανείς στο διάβασμα όταν ο καιρός είναι καλός.